Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen 3* Rhodos & Symi

Eilandhoppen 3* Rhodos & Symi

Eilandhoppen 3* Rhodos & Symi - Rhodos stad - Rhodos

Bij deze vakantie ga je naar de prachtige Griekse eilanden Rhodos en Symi. Je reis start én eindigt op het eiland Rhodos waar je zult landen en vertrekken. Je verblijft op beide eilanden in nette, driesterren hotels. De prijs die je hier ziet is inclusief vliegtickets, transfers, verblijf en boottickets.

ALBUM Eilandhoppen 3* Rhodos & Symi

OVERZICHT

Je komt met het vliegtuig aan op Rhodos en je wordt hier opgewacht en naar de haven gebracht om naar eiland Symi te varen. Op Symi word je opgewacht in de prachtige haven en naar je accommodatie gebracht. Je kunt nu een aantal dagen heerlijk gaan genieten op dit leuke, kleurrijke eiland.

Eerst verblijf je op Symi

Symi is een klein Grieks eiland dat 22 kilometer van Rhodos is verwijderd. Het is één van de meest schilderachtige stukjes Griekenland. De stad Symi bevindt zich in het noorden van het eiland en is verdeeld in twee delen: in Ano Symi (de bovenstad) en Gialos (de stad aan de haven). In Gialos is het erg gezellig, er zijn hier heel veel leuke restaurantjes, taverna’s, cafe’s en winkeltjes. Op het hoogste punt van de bovenstad bevindt zich het kasteel de Ridders. Opvallend zijn op Symi de vele neoklassieke gebouwen. In het binnenland van Symi bevinden zich diverse valleien en de rotsachtige bergen en hellingen die aan de kustlijn vaak erg steil zijn. Veel stranden zijn alleen met de boot bereikbaar. Een van de populairste stranden van Symi is het strand van Pedi waar leuke terrassen aan het strand zijn. Op Symi zijn meerdere mooie kloosters, de bekendste klooster is die van Panormitis in het zuiden van het eiland.

Bekijk hier onze accommodaties op Symi

Vervolgens ga je naar Rhodos.

Nadat je een aantal dagen op Symi hebt doorgebracht word je opgehaald bij je accommodatie en naar de haven gebracht. Je neemt de boot weer terug naar Rhodos om de rest van je vakantie door te brengen. In de haven van Rhodos word je weer opgewacht en naar je accommodatie gebracht.

Rhodos is een fantastisch eiland dat alles te bieden heeft wat je maar wilt; de oude Stad van Rhodos is een indrukwekkende stad waar je de sfeer van de middeleeuwen proeft. Het is een gezellige stad met leuke terrassen en bijzondere musea. Op Rhodos kun je met de auto een prachtige rondreis maken, want de wegen zijn goed en locaties die je zult zien zijn adembenemend mooi. Je kunt ook een minicruise maken met een van de vele zeilboten die dagelijks vanaf de haven van Mandraki vertrekken. Een leuke trip die wij maakten was van Rhodos stad (Mandraki) naar Kalithea, vervolgens naar de Anthony Quinn beach en daarna naar Lindos.

Bekijk hier onze accommodaties op Rhodos

Na een aantal dagen op Rhodos te hebben doorgebracht word je opgehaald bij de accommodatie en bij het vliegveld afgezet om aan je terugreis te beginnen.

BIJZONDERHEDEN

  • Voor deze reis vlieg je naar Rhodos. Op de luchthaven van Rhodos word je opgehaald en naar de haven van Rhodos gebracht. Vanaf daar neem je de boot naar Symi. Afhankelijk van de vluchttijden is het mogelijk dat het schema van de reis aangepast wordt.
  • Wanneer je deze reis online boekt, dan verblijf je de helft van de geboekte dagen op Symi en de andere helft op Rhodos. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere eiland te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis kosteloos voor je aan.

PLUSPUNTEN

  • 2 verschillende eilanden in 1 vakantie.
  • Beleef de verschillende gezichten van de Griekse eilanden
  • Bekijk veel bezienswaardigheden.
  • Prachtige stranden.
  • Geweldig stad (Rhodos stad)
  • Schilderachtige haven van Symi

KAART - Eilandhoppen 3* Rhodos & Symi

Waar ligt Eilandhoppen 3* Rhodos & Symi?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

 Terugreis

 Hotel

 Vervoer

Offerteaanvraag