Lefkas - Eilandhoppen met Lefkas


Bekend om zijn indrukwekkende witte kliffen, turquoise wateren, windsurfspots, en toegankelijke stranden, Lefkas is verbonden met het vasteland en biedt divers natuurlijk schoon.


Lefkas is verbonden met de kust van Centraal-Griekenland via een zwevende draaibrug (lengte: 50 m). Via deze brug kunnen bezoekers vanuit heel Griekenland makkelijk naar Lefkas komen. Op Lefkas vind je prachtige bezienswaardigheden, kerken en kloosters, pittoreske dorpjes, weelderige natuur, idyllische baaien met turquoise water, afgelegen stranden met adembenemende schoonheid, cultureel erfgoed en gastvrije inwoners. De naam Lefkas komt van Lefkata, de kaap met de torenhoge ruige witte rotsen aan de zuidpunt van het eiland. Je vindt op Lefkas mooie watervallen, leuke dorpjes, zoals Nidri, een gezellig hoofdstadje en zeer veel kleine eilandjes vlak voor de kust, zoals het eilandje Skorpios dat ooit van Onassis was en het prachtige Meganisi.


Bestemmingen Lefkas: Eilandhoppen - Lefkas stad - Nidri - Nikiana - Spanochori - Tsoukalades - Vassiliki - .

Populairste vakanties - Lefkas

Eilandhoppen Corfu Paxos Lefkas
Populaire reis!
Eilandhoppen Lefkas Zakynthos
Populaire reis!

Overzicht vakanties

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl