Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Fly & Drive Parga en Lefkas

+ +

Epirus | Preveza | Fly&Drive
Fly & Drive Parga en Lefkas

Fly & Drive Parga en Lefkas - Preveza - Fly&Drive

Een geweldige Fly  & Drive combinatie is Parga - Lefkas. Tijdens deze vakantie verblijf je de helft van je vakantie in het pittoreske Parga op het Griekse vasteland en andere helft op het prachtige eiland Lefkas, met de witte stranden. Lefkas is via een brug te bereiken! Deze Fly & Drive reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, All Risk verzekerde huurauto A-categorie met routebeschrijving en verblijf in 3* of 4* accommodaties (dit kun je zelf bepalen bij het boeken) met ontbijt.
 

ALBUM Fly & Drive Parga en Lefkas

OVERZICHT

Parga is een van de leukste plekjes van het Griekse district Epirus. Hoewel de toeristische invloeden duidelijk te merken zijn in dit pittoreske stadje, heeft Parga een leuke en gemoedelijke sfeer. Parga ligt prachtig tegen een kleine berghelling en het uitzicht van boven is magisch. De gekleurde huizen van het stadje aan zee geven het plaatsje een geweldige uitstraling. De terrasjes zijn gezellig en er zijn veel kleine, leuke winkeltjes en smalle steegjes. Overal zijn karakteristieke Venetiaanse huizen. Vanaf Parga kun je met je huurauto mooie dagtrips maken naar o.a. Syvota (Epirus) en de traditionele dorpen Zagorochoria. Ook kun je vanaf Parga met de boot naar Paxi en Corfu en naar mooie afgelegen stranden.

Je verblijft in Parga bij de volgende hotels/appartementen (of gelijkwaardig) naar gelang de keuze die je maakt van 3* of 4*. Voordat wij de reis definitief voor je boeken, laten wij je weten om welke accomodatie het gaat.

3* accommodaties Parga
Bijvoorbeeld: Villa Dorita , Magdas en  Parga Princess

4* accommodaties Parga
Bijvoorbeeld; Parga Beach Resort, Racconto Boutique Hotel

5* accommodaties
Op aanvraag via reizen@grieksegids.nl of 0343-594447


Lefkas: Lefkas is één van de Ionische eilanden. Het ligt ten zuiden van Corfu en ten noorden van Kefalonia. Lefkas dankt zijn naam aan de witte stranden en de witte rotsen bij Kaap Lefkatas. Het eiland heeft één van de beste wegennetten van de Griekse eilanden. Zeilers zijn dol op Lefkas. Behalve allerlei watersporten, kun je er ook heerlijk fietsen en wandelen. Vanaf Lefkas gaan er dagelijks boten naar de rondomliggende eilandjes (bijv. Meganisi, Kastos) maar ook naar Kefalonia en Ithaki. Op Lefkas kun je met je huurauto het hele eiland goed verkennen en zelfs naar het vasteland rijden over de beweegbare brug.

Je verblijft op Lefkas bij de volgende hotels/appartementen (of gelijkwaardig) naar gelang de keuze die je maakt van 3* of 4*. Voordat wij de reis definitief voor je boeken, laten wij je weten om welke accomodatie het gaat.

3* accommodaties Lefkas
Bijvoorbeeld: Eva Beach, Eleana, Hotel Athos, Porto Ligia

4* accommodaties Lefkas
Bijvoorbeeld: Grand Nefeli, Porto Galini, Aliki Hotel

5* accommodaties
Op aanvraag via reizen@grieksegids.nl of 0343-594447

 

BIJZONDERHEDEN

  • Je landt op de luchthaven van Preveza/Lefkas. Hier krijg je de huurauto mee (A-categorie/small car - All Risk verzekerd).
  • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

  • Prachtige groene natuurgebieden, schitterende stranden.
  • Vanaf Parga kun je met je huurauto mooie dagtrips maken naar Syvota (Epirus) en de traditionele dorpen Zagorochoria
  • Vanaf Lefkas kun je met je huurauto naar het Griekse vasteland rijden naar bijvoorbeeld Amfilochia, Astakos, Etoliko, Messolongi en Vonitsa (dagtrip).
  • Vanaf zowel Parga als Lefkas kun je leuke boottochten maken. Vanaf Parga kun je naar Paxi en Corfu, maar ook naar afgelegen stranden. Vanaf Lefkas gaan er dagelijks toeristische boten naar de rondomliggende eilandjes (bijv. Meganisi, Kastos) maar ook naar Kefalonia en Ithaki.

KAART - Fly & Drive Parga en Lefkas

Waar ligt Fly & Drive Parga en Lefkas?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.