Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Kefalonia & Ithaki (incl. auto)

Ionische eilanden | Kefalonia | Eilandhoppen
Eilandhoppen Kefalonia & Ithaki (incl. auto)

Eilandhoppen Kefalonia & Ithaki (incl. auto) - Kefalonia - Eilandhoppen

Eilandhoppen Kefalonia, Ithaki. Bij deze vakantie ga je naar de eilanden Kefalonia en Ithaki. Je reis start op het eiland Kefalonia waar je zult landen. Bij de luchthaven krijg je de huurauto mee. Je erijdt naar Sami waar de boot naar Ithaki (Ithaca) zult nemen.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen Kefalonia & Ithaki (incl. auto)

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Kefalonia en hoeveel op Ithaki?

  • Bij 7 nachten:   4 nachten Kefalonia + 3 nachten Ithaki
  • Bij 9 nachten:   5 nachten Kefalonia + 4 nachten Ithaki
  • Bij 12 nachten: 6 nachten Kefalonia + 6 nachten Ithaki
  • Bij 15 nachten: 10 nachten Kefalonia + 5 nachten Ithaki
  • Bij 21 nachten: 14 nachten Kefalonia + 7 nachten Ithaki

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer u langer of korter bij het ene of andere eiland wilt verblijven.

 

Eerst verblijf je op Ithaki

Ithaki: heeft zijn naam aan Ithakos te danken, de eerste inwoner van het eiland. De naam van het eiland is sinds de oudheid bekend, en speelt een voorname rol in de Odyssee van Homerus want hier kwam volgens vele geschiedkundigen Odysseus vandaan. Ithaki heeft verschillende bezienswaardigheden zoals traditionele dorpjes, vestingen en grotten.

Je wordt naar de haven gebracht van Kefalonia en vanaf daar vertrek je naar het eiland Ithaki. In de haven van Ithaka word je opgehaald en naar je accommodatie gebracht.

Ook hier hebben wij een paar tips voor bezienswaardigheden op Ithaki:

- Kioni, een traditioneel dorpje met een mooie haven, waar vele jachten aanmeren in de zomer.

- De Loizos grot. Dit is een plaats geweest waar men de Goden aanbad gedurende de eerste Griekse beschaving, aan de baai van Polis, waar een oude stad onder water is verdwenen.

- De Nymphion grot die ook wel "Marmarospilia" wordt genoemd. De grot heeft twee entree punten, een voor de Goden en een voor de stervelingen en heeft interessante stalactieten.

- Vathy is de hoofdstad van het eiland en is sinds 1982 als traditionele vestingplaats verklaard. Het heeft een natuurlijke baai van een ongekende schoonheid met het eilandje "Lazereto" in het midden.

Verblijf:
Bij 3* of 4 * hotels

 

Daarnaverblijf je op Kefalonia

Kefalonia: is het grootste van de Ionische eilanden. Kefalonia is een fantastisch eiland om je vakantie door te brengen, want alle ingrediënten voor een succesvol verblijf zijn hier aanwezig: mooie stranden, een goed klimaat, schitterende bergen, gezellige, traditionele dorpen, prachtige steden, unieke natuur-verschijnselen, lekker eten, een rijke historie en veel excursiemogelijkheden op Kefalonia.

Het is leuk om met je huurauto naar de volgende plaatsen te rijden:

- Myrtos het beroemdste en bekendste strand van Kefalonia.

- De grot en het ondergrondse meer van Melissani.

- Fiskardo (een toeristisch havenstadje in het noorden van het eiland Kefalonia)

- Xi-beach (één van de bekendste stranden van Kefalonia) het zijn drie smalle stranden met fijn rood zand, dat afsteekt tegen de steile witgrijze kleirotsen op de achtergrond.

Verblijf:
Bij 3* of 4 * hotels

BIJZONDERHEDEN

Naar Kefalonia wordt vanaf Amsterdam alleen op maandag en vrijdag gevlogen. Afhankelijk van de vluchttijden en de vaartijden is het mogelijk dat u de eerste nacht op Kefalonia zult overnachten om de ochtend daarna de boot naar Ithaki te nemen.

KAART - Eilandhoppen Kefalonia & Ithaki (incl. auto)

Waar ligt Eilandhoppen Kefalonia & Ithaki (incl. auto)?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen uitgaande vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Terugreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen inkomende vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Hotel

 Vervoer

taxi: 1099
auto: 100
transfer1: 999
transfer2: 0
boot: 50

Offerteaanvraag

Wegens grote drukte kunnen wij uw offerte helaas niet direct in behandeling nemen. Indien u ons een email met uw verzoek stuurt zullen wij die beantwoorden en aangeven wanneer u antwoord van ons kunt verwachten.

U kunt mailen naar reizen@grieksegids.nl

Griekse Gids Reizen,
Jorgos Nikolidakis