Vakantie Tsilivi

Tsilivi vakanties

Tsilivi is een aantrekkelijke bestemming op het eiland Zakynthos, gelegen aan de kust en op slechts 6 kilometer ten noorden van Zakynthos Stad. Het heeft een prachtig, uitgestrekt zandstrand dat zich over 2 kilometer uitstrekt, met ondiep zeewater, waardoor het ideaal is om te zwemmen. Dit mooie strand biedt ook tal van watersportmogelijkheden voor avontuurlijke bezoekers. Voor gezinnen met kinderen is er zelfs een leuk waterpark in de buurt.

Tsilivi wordt omringd door weelderig groen, met olijfbomen en wijngaarden die het landschap sieren. Het dorp heeft een bijzonder sfeervol centrum met een overvloed aan winkels, souvenirwinkels, gezellige bars en traditionele tavernes. Tsilivi is de perfecte bestemming voor zowel ontspanning op het strand als het ervaren van de bruisende Griekse cultuur.

Ben je op zoek naar een vakantie naar Tsilivi? Op deze pagina staat een overzicht van pakketeriezen die Griekse Gids Reizen je kan aanbieden. Klik op een van onderstaande bestemmingen of vakanties naar Tsilivi.


Bekijk accommodaties Tsilivi

Reizen / Bestemmingen: 

Populairste vakanties - Tsilivi!


Overzicht vakanties