Dep. Lassithi - KretaLassithi is het meest oostelijke departement van Kreta. Lassithi staat bekend om de unieke archeologische ruïnes, prachtige natuur en pittoreske dorpjes. Hier vind je de gastvrijheid van de bevolking, oude tradities, lokale feesten en familierecepten. Lassithi beschikt over een grote hoeveelheid bezienswaardigheden en traditionele aspecten, waaronder Minoïsche paleizen, middeleeuwse monumenten, uitgestrekte olijfgaarden en vele kloosters en kapelletjes. De prachtige natuur van Lassithi biedt een scala aan bloemen en planten, met meer dan 2000 verschillende soorten aromatische en geneeskrachtige planten. Daarnaast bevind zich hier nog het enige palmbomenbos van Europa, het palmbos van Vai. Naast de indrukwekkende natuur, zijn er ook veel diersoorten te vinden. Lassithi is vooral bekend om de rijkste en meest ongerepte zeebioteep van het Egeïsche-Zeegebied, met dieren als dolfijnen, zeehonden en karetschildpadden. Het bezoeken van het eiland Spinalonga, dat voor de kust ligt, net ten noorden van Agios Nikolaos, is een indrukwekkende ervaring.


Bestemmingen Lassithi Kreta: Agios Nikolaos - Anatoli - Elounda - Ierapetra - Koutsounari - Mirtos - Mochlos - Palekastro - Plaka - Sissi - Sitia - .

Populairste vakanties - Lassithi+Kreta

Overzicht vakanties

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl