bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Eilandhoppen Kos Symi Rhodos

+ + +

Dodecanese | Kos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Kos Symi Rhodos

Eilandhoppen Kos Symi Rhodos - Kos - Eilandhoppen

Een hele mooie eilandhop-combinatie is Kos, Symi en Rhodos. Je vliegt naar het eiland Kos, na een aantal dagen vaar je naar Symi en tenslotte vaar je naar Rhodos. Vanaf het eiland Rhodos vlieg je weer terug. Je verblijft bij hele goede accommodaties.

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, privé-taxi transfers, boottickets en verblijf in een 2*, 3* of 4* accommodatie. (Dit kun je zelf selecteren bij het boeken). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Kos Symi Rhodos

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Kos, Symi en Rhodos?

 • Bij 7 nachten:   2 nachten Kos + 2 nachten Symi + 3 nachten Rhodos
 • Bij 9 nachten:   3 nachten Kos + 3 nachten Symi + 3 nachten Rhodos
 • Bij 12 nachten: 4 nachten Kos + 4 nachten Symi + 4 nachten Rhodos
 • Bij 15 nachten: 5 nachten Kos + 5 nachten Symi + 5 nachten Rhodos
 • Bij 21 nachten: 7 nachten Kos + 7 nachten Symi + 7 nachten Rhodos

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of andere eiland wilt verblijven.

Hoe verloopt deze reis?

Je komt aan op het vliegveld van Kos, waar je wordt opgehaald en naar je hotel gebracht.. Op Kos verblijf je een aantal dagen naar keuze, daarna word je naar de haven gebracht en neem je de boot richting Symi, hier heb je weer een aantal dagen de tijd om het eiland te verkennen en te genieten van je verblijf. Na een aantal dagen word je weer opgehaald en naar de haven gebracht. Hier neem je de boot richting Rhodos. Op Rhodos kun je nu gaan genieten. Tenslotte word je aan het eind van de vakantie naar het vliegveld van Rhodos gebracht voor de terugvlucht.

Je verblijft op 3 prachtige eilanden


Kos is een populair en toeristisch eiland in het zuidoosten van de Egeïsche zee. Het ligt in het midden van de Dodecanese. Op Kos zijn mooie fietspaden aangelegd en daarom is Kos hét fietseiland bij uitstek; fietsen op Kos is erg populair, vooral bij Nederlanders. Kos heeft veel mooie stranden. Zowel zand- als kiezelstranden. Bezienswaardigheden op Kos die de moeite waard zijn: De Middeleeuwse ridderburcht, het Asklepeion, de eeuwenoude boom: de plataan van Hippokrates, het Odeon, het Romeinse huis en de badinrichtingen, het stadion met de Xystos (oefengalerij), het huis met het Europa mozaiek en het stadsmuseum met archeologische vondsten. Ook het bergdorp Zia is een aanrader evenals de vele mooie zandstranden die het eiland rijk is.

 • Je verblijft in een zeer goede 3* accommodatie die door gasten heel hoog wordt gewaardeerd.

Symi is een klein Grieks eiland dat 22 kilometer van Rhodos ligt. Het is één van de meest schilderachtige stukjes Griekenland. De stad Symi bevindt zich in het noorden van het eiland en is verdeeld in twee delen: Ano Symi (de bovenstad) en Gialos (de stad aan de haven). In Gialos is het erg gezellig, er zijn hier heel veel leuke restaurantjes, taverna’s, cafe’s en winkeltjes. Op het hoogste punt van de bovenstad bevindt zich het kasteel de Ridders. Opvallend zijn op Symi de vele neoklassieke gebouwen. In het binnenland van Symi bevinden zich diverse valleien en de rotsachtige bergen en hellingen die aan de kustlijn vaak erg steil zijn. Veel stranden zijn alleen met de boot bereikbaar. Een van de populairste stranden van Symi is het strand van Pedi waar leuke terrassen aan het strand zijn. Op Symi zijn meerdere mooie kloosters, het bekendste klooster is dat van Panormitis in het zuiden van het eiland.

 • Je verblijft in een zeer goede 3* accommodatie die door gasten heel hoog wordt gewaardeerd.

Rhodos is een fantastisch eiland dat alles te bieden heeft wat je maar wilt. De oude Stad van Rhodos is een indrukwekkende stad waar je de sfeer van de middeleeuwen proeft. Het is een gezellige stad met leuke terrassen en bijzondere musea. Op Rhodos kun je een auto huren en een prachtige rondreis maken want de wegen zijn goed en de locaties die je zult zien zijn adembenemend mooi.

Ook aan te raden is een minicruise te maken met een van de vele zeilboten die dagelijks vanaf de haven van Mandraki vertrekken. Bijvoorbeeld een trip van Rhodos stad (Mandraki) naar Kalithea, vervolgens naar de Anthony Quinn beach en daarna naar Lindos.

 • Je verblijft in een zeer goede 3* accommodatie die door gasten heel hoog wordt gewaardeerd.

BIJZONDERHEDEN

 • Voor deze reis vlieg je naar Kos. De terugreis vertrek je vanaf Rhodos. (Andersom kan ook, op aanvraag)
 • Uiteraard kun je ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere (schier) eiland te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
 • Afhankelijk van de vluchttijden en vaartijden is het mogelijk dat het schema van de reis aangepast wordt.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

 • Je combineert 3 geweldige en verschillende Griekse eilanden in één vakantie.
 • Alle drie de eilanden zijn rijk aan prachtige natuur en cultuur.
 • Je bezoekt het bruisende eiland Kos.
 • Je gaat naar het schilderachtige Sym.i
 • Je gaat genieten van het mooie eiland Rhodos met de middeleeuwse oude stad.

KAART - Eilandhoppen Kos Symi Rhodos

Waar ligt Eilandhoppen Kos Symi Rhodos?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 152

arrival Terugreis

inboundPrice: 243

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 260
auto: 100
transfer1: 120
transfer2: 40
boot: 50