Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Kos, Symi & Rhodos

Eilandhoppen Kos, Symi & Rhodos

 

Eilandhoppen Kos, Symi & Rhodos - Eilandhoppen - Kos

Een hele mooie combinatie vinden wij de eilanden Kos, Symi en Rhodos. Je kunt bij ieder eiland overnachten zolag je maar wilt. Je reis kan zowel op Rhodos als op Kos beginnen.

Prijs voor 8 dagen p.p. voor compleet pakket incl. vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen Kos, Symi & Rhodos

OVERZICHT

Hoe verloopt deze reis?

Je komt aan op het vliegveld van Kos of Rhodos aan, waar je wordt opgehaald en naar je hotel gebracht wordt. Op Kos (of Rhodos) verblijf je een aantal dagen naar keuze, daarna word je naar de haven gebracht en neem je de boot richting Symi, hier heb je weer een aantal dagen de tijd om het eiland te verkennen en te genieten van je verblijf. Na een aantal dagen word je weer opgehaald en naar de haven gebracht. Hier neem je de boot richting Rhodos (of Kos), waar je naar het vliegveld wordt gebracht voor je vliegreis terug.

Je verblijft op 3 prachtige eilanden

We kunnen voor jou hotels, appartementen, villa's etc in verschillende klassen verzorgen op 3 schitterende eilanden.

 

Kos: Is een populair en toeristisch eiland in het zuidoosten van de Egeïsche zee. Het ligt in het midden van de Dodecanese. Op Kos zijn mooie fietspaden aangelegd en daarom is Kos hét fietseiland bij uitstek; fietsen op Kos is erg populair, vooral bij Nederlanders. Kos heeft veel mooie stranden. Zowel zand- als kiezelstranden. Bezienswaardigheden op Kos die de moeite zijn zijn bijvoorbeeld: De Middeleeuwse ridderburcht, het Asklepeion, de eeuwenoude boom: de plataan van Hippokrates, het Odeon, het Romeinse huis en de badinrichtingen, het stadion met de Xystos (oefengalerij), het huis met het Europa mozaiek en het stadsmuseum met archeologische vondsten. Ook bergdorp Zia is een aanrader evenals de vele mooie zandstranden die het eiland rijk is.

Bekijk hier onze accommodaties op Kos
 

Symi: Symi is een klein Grieks eiland dat 22 kilometer van Rhodos is verwijderd. Het is één van de meest schilderachtige stukjes Griekenland. De stad Symi bevindt zich in het noorden van het eiland en is verdeeld in twee delen: in Ano Symi (de bovenstad) en Gialos (de stad aan de haven). In Gialos is het erg gezellig, er zijn hier heel veel leuke restaurantjes, taverna’s, cafe’s en winkeltjes. Op het hoogste punt van de bovenstad bevindt zich het kasteel de Ridders. Opvallend zijn op Symi de vele neoklassieke gebouwen. In het binnenland van Symi bevinden zich diverse valleien en de rotsachtige bergen en hellingen die aan de kustlijn vaak erg steil zijn. Veel stranden zijn alleen met de boot bereikbaar. Een van de populairste stranden van Symi is het strand van Pedi waar leuke terrassen aan het strand zijn. Op Symi zijn meerdere mooie kloosters, de bekendste klooster is die van Panormitis in het zuiden van het eiland.

Bekijk hier onze accommodaties op Symi
 

Rhodos: Rhodos is een fantastisch eiland dat alles te bieden heeft wat je maar wilt; de oude Stad van Rhodos is een indrukwekkende stad waar je de sfeer van de middeleeuwen proeft. Het is een gezellige stad met leuke terrassen en bijzondere musea. Op Rhodos kun je auto huren en een prachtige rondreis maken want de wegen zijn goed en locaties die je zult zien zijn adembenemend mooi. (Lees ons eigen reisverhaal)

Wat je ook kan doen is een minicruise maken met een van de vele zeilboten die dagelijks vanaf de haven van Mandraki vertrekken. Een leuke trip die wij zelf maakten was van Rhodos stad (Mandraki) naar Kalithea, vervolgens naar de Anthony Quinn beach en daarna naar Lindos.

Bekijk hier onze accommodaties op Rhodos

KAART - Eilandhoppen Kos, Symi & Rhodos

Waar ligt Eilandhoppen Kos, Symi & Rhodos?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen uitgaande vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Terugreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen inkomende vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Hotel

 Vervoer

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.