bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Fly & Drive Agia Galini - Mirtos Kreta

+ +

Kreta | Rethymnon Kreta | Fly&Drive
Fly & Drive Agia Galini - Mirtos Kreta

Fly & Drive Agia Galini - Mirtos Kreta - Rethymnon Kreta - Fly&Drive

Ben je op zoek naar een authentiek stuk Kreta en vind je het leuk om een afwisselende vakantie te beleven? Dan is de combinatie Agia Galini en Mirtos op Zuid Kreta één van de leukste opties! Bijkomstig voordeel van deze geweldige combinatiereis is het zonnige en warme klimaat dat je hier over het algemeen ook buiten het hoogseizoen nog zult treffen. In Agia Galini kun je verblijven bij hotel Neos Ikaros of Ariadne Apartments (appartementen of studio's). In Mirtos verblijf je bij Kastro Apartments (appartementen of studio's). Ariadne Apartments en Kastro Apartments zijn ook ideaal voor gezinnen (appartementen voor 4 of 5 personen).

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf en allrisk verzekerde huurauto. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

ALBUM Fly & Drive Agia Galini - Mirtos Kreta

OVERZICHT

Agia Galini is een fantastische vakantieplaats in het zuiden van Kreta. Het is van oorsprong een vissersdorp, maar tegenwoordig biedt het toerisme de grootste bron van inkomsten. Het is gelukkig geen massale toeristenplaats geworden. De witte huisjes die tegen de berg zijn gebouwd, rondom het vissershaventje zorgen voor een schilderachtig beeld van dit sfeervolle en gastvrije dorp. Het strand van Agia Galini ligt op vijf minuten wandelen vanuit het dorp. De wandeling begint aan het haventje en loopt langs de steile rotsen en langs de helderblauwe zee. Gezellige restaurants, taverna's, terrasjes en barretjes maken de sfeer in het dorpje kompleet. In Agia Galini verblijf je bij Hotel Neos Ikaros of bij Ariadne apartments


Mirtos ligt ver verwijderd van het lawaaierige massatoerisme. Het is een vriendelijk dorp met de typische, Kretenzer gastvrijheid. Mirtos ligt in het zuidoosten van Kreta, onder Agios Nikolaos. De zevenhonderd inwoners van Mirtos wonen er het gehele jaar en dat betekent dat er zuinig wordt omgesprongen met het dorp. Mirtos is een levendig dorp, waar iedereen, inwoners en gasten, zich thuis voelt. Het dorp heeft gezellige straatjes met winkeltjes, tavernes en tarrasjes. Langs de zee loopt een boulevard, waar ook verschillende restaurants en tarrasjes te vinden zijn. Bij Mirtos is een leuk strand waar je heerlijk kunt zwemmen en zonnen. Ook kan je een mooie wandeling maken naar andere stranden in de buurt, zoals naar het strand van het dorpje Tertsa. Wandelen in de omgeving en het achterland van Mirtos is een echte aanrader, de natuur is prachtig afwisselend en er zijn veel verschillende wandelroutes. In Mirtos verblijf je bij Kastro apartments.

BIJZONDERHEDEN

Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie

PLUSPUNTEN

  • Agia Galini en Mirtos staan bekend om hun gezelligheid en gastvrijheid.
  • De zuidkust van Kreta is ook ideaal voor vakanties in april-mei en september-oktober omdat het zeer zuidelijk ligt.
  • Ontdek de mooie omgeving van Zuid Kreta met prachtige bergen en indrukwekkende kloven.
  • Vrijheid van je eigen vervoer.
  • Bezoek prachtige archeologische opgravingen en bezienswaardigheden
  • Prachtige stranden, kristalheldere zee

KAART - Fly & Drive Agia Galini - Mirtos Kreta

Waar ligt Fly & Drive Agia Galini - Mirtos Kreta?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 75

arrival Terugreis

inboundPrice: 156

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 999
auto: 5
transfer1: 999
transfer2: 0
boot: 0