Andros - Eilandhoppen met Andros


Andros biedt een unieke mix van weelderige landschappen, kristalheldere stranden, rijke maritieme geschiedenis, traditionele dorpen, uitstekende wandelpaden, culturele musea, serene sfeer en authentieke Griekse gastvrijheid, perfect voor natuurliefhebbers en rustzoekers.


Andros is het meest noordelijk gelegen eiland van de Cycladen. Het is een rustig en ontzettend mooi eiland, zonder massatoerisme. Het ligt op maar twee uurtjes varen van Athene. Andros is een zeer geschikt eiland om te wandelen en te genieten van de mooie natuur. Het is een eiland met een maritieme traditie, een echt zeemans-eiland. Op Andros worden zandstranden, rotsachtige kusten en bergketens afgewisseld met vruchtbare vlaktes, weelderige vegetatie en riviertjes. Andros erg groen, het eiland heeft een ruige natuur en schone, verlaten stranden. Andros wordt gezien als een poort naar de Egeïsche Zee. Het eiland heeft een oppervlakte van 400 km2 en een kustlijn van 177 km. Het is een eiland dat sinds de prehistorie is bewoond.  De hoofsstad van het eiland wordt Andros stad of Chora genoemd. Dit leuke leuke stadje ligt op een heuvel tussen twee stranden. Batsi ligt 22 km ten westen van Chora en is een populair dorpje dat is gebouwd  rond een baai met een mooi zandstrand. Vissersbootjes liggen voor anker in de haven. Zowel Chora als Batsi zijn leuke plaatsjes voor een fijne vakantie.


Bestemmingen Andros: Andros stad - Batsi - Eilandhoppen - Gavrio - Kypri - Zorkos - .

Populairste vakanties - Andros

Eilandhoppen Andros Tinos Naxos
Populaire reis!
Eilandhoppen Santorini Naxos Paros Andros
Populaire reis!
Eilandhoppen Andros Tinos Syros
Populaire reis!

Overzicht vakanties

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl