bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Eilandhoppen Andros Naxos

+ + +

Cycladen | Andros | Eilandhoppen
Eilandhoppen Andros Naxos

Eilandhoppen Andros Naxos - Andros - Eilandhoppen

Eilandhoppen Andros Naxos. Voor deze reis vlieg je heen naar Athene en terug vanaf Santorini. Deze vakantie naar Andros en Naxos wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf, 3 bootovertochten en de privé-taxi-transfers (6 of 7, afhankelijk van de vliegtijden). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Andros Naxos

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Andros en Naxos?

Wij raden deze vakantie aan vanaf 9 dagen of meer. Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of het andere eiland wilt verblijven.

Eerst verblijf je op Andros

Je vaart naar het mooie eiland "Andros", het meest noordelijke Cycladen eiland. Het is een rustig eiland waar niet veel buitenlandse toeristen komen. Wel komen Grieken hier op vakantie, Andros is namelijk maar 2 uur varen vanaf Athene. Hier vind je de Cycladische stijl terug gecombineerd met de Neoklassieke stijl. Het Archeologisch museum en het Museum voor moderne kunst zijn de moeite waard en als je van zwemmen houdt dan moet je zeker een bezoek aan Paraporti, Batsi, Vitali en Gavrio brengen. De baai van Fellos heeft een heel erg mooi zandstrand.

Video Andros

Bij de accommodatie op Andros word je opgehaald door een privé-taxi en naar de haven gebracht om naar  Naxos te varen. 


Tenslotte verblijf je op Naxos

Je komt met de boot aan op Naxos in de gezellige en mooie hoofdstad Naxos stad. Je wordt in de haven opgehaald door een privé-taxi en naar je accommodatie gebracht. Naxos is het grootste eiland van de Cycladen. Naxos heeft 20.000 inwoners en ligt ongeveer in het midden van de Cycladen in de Egeïsche zee. Het eiland heeft een 148 kilometer lange kustlijn. Naxos is een erg mooi eiland, met o.a. prachtige stranden en een geweldig mooie hoofdstad. Naxos stad (of Chora) is een van de mooiste Cycladische stadjes. Vanaf de haven tot bovenaan bij het Venetiaanse kasteel zal je onder de indruk zijn van de smalle, steile straatjes en de oude stenen huisjes. De prachtige zandstranden, de schilderachtige dorpjes en het grote aantal bezienswaardigheden trekken elke zomer een groot aantal bezoekers. Eén van de bekendste archeologische bezienswaardigheden is de 2500 jaar oude tempelpoort bij de stad. (Portara)

Accommodaties Naxos


Terugvlucht via Santorini

Omdat je vanaf Santorini terugvliegt, zul je de laatste nacht, afhankelijk van de vluchtttijden ook een nachtje op Santorini overnachten.

BIJZONDERHEDEN

De laatste of de voorlaatste dag van je vakantie word je vanaf je accommodatie opgehaald en naar de haven van Naxos gebracht om naar Santorini te varen. Afhankelijk van de vliegtijden zul je ook een nacht op Santorini overnachten.

PLUSPUNTEN

  • Combineer twee totaal verschillende eilanden in één vakantie

KAART - Eilandhoppen Andros Naxos

Waar ligt Eilandhoppen Andros Naxos?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 186

arrival Terugreis

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 270
auto: 120
transfer1: 150
transfer2: 0
boot: 60