Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Syros inn

+ + +

Cycladen | Syros | Galissas
Syros inn

Syros inn - Syros - Galissas

Een prachtig juweeltje op Syros, in het dorp Galissas. SYROS INN is een complex van 17 kamers met hoogwaardige hotelvoorzieningen. Op slechts 7,5 kilometer van Ermoupolis en de haven van Syros en op 3 minuten lopen van het beroemde strand van Galissas, is de gerenoveerde SYROS INN, gebouwd met respect voor de Cycladische architectuur, het hele jaar door geopend.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf en taxi-transfers (of huurauto afhankelijk van de keuze die je maakt). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Syros inn

OVERZICHT

Voel je ontspannen en geniet van je vakantie in een van de meest gezellige, vriendelijke en comfortabele hotels van Syros. Gebouwd met volledig respect voor de Cycladische architectuur in het dorp Galissas. Minimalistisch en ontspannend in stijl, van alle gemakken voorzien. Internet wifi, tv, koelkast, aircondition, alle  accessoires zoals haardroger en apparaat om kleding te strijken. Neem je ontbijt in onze luxe en natuurlijk geurende tuin. Prive parkeerplaats beschikbaar, 3 minuten lopen van het grootste strand van Syros.

Het zandstrand van Galissas combineert georganiseerde delen met ligbedden en watersporten of rustige privégedeeltes. Of zelfs een klein naaktstrand op twee minuten van het hoofdstrand van Galissas! Een aantal tavernes en coffeeshops wachten op je met allerlei traditionele smaken.

Kamers

  • Standard 2 pers. Ideaal voor wie met 2 personen wil verblijven, met 2 eenpersoonsbedden, in een kamer aan het strand, met gratis ontbijt en parkeerplaats. De kamers bevinden zich op de begane grond en op de verdieping van het hotel met uitzicht op het dorp Galissas. Ze beschikken over een terras of balkon met tafel en stoelen. Ze zijn volledig gerenoveerd en ruim. Faciliteiten omvatten: tv - gratis WiFi - koelkast - airconditioning - föhn - strijkijzer - spiegelmeubel - wasdroger - toiletartikelen
  •  Couple 2 pers. Ideaal voor diegenen die 2 personen willen verblijven, met 1 tweepersoonsbed, in een kamer aan het strand, met gratis ontbijt en parkeerplaats. De kamers bevinden zich op de begane grond en op de verdieping van het hotel met uitzicht op het dorp Galissas. Ze beschikken over een terras of balkon met tafel en stoelen. Ze zijn volledig gerenoveerd en ruim. Faciliteiten omvatten: tv - gratis WiFi - koelkast - airconditioning - föhn - strijkijzer - spiegelmeubel - wasdroger - toiletartikelen.
  •  Family 3 pers. Ideaal voor diegenen die voor 3 personen willen verblijven, met 3 eenpersoonsbedden (of 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed), in een kamer aan het strand, met gratis ontbijt en parkeerplaats. De kamers bevinden zich op de begane grond en op de verdieping van het hotel met uitzicht op het dorp Galissas. Ze beschikken over een terras of balkon met tafel en stoelen. Ze zijn volledig gerenoveerd en ruim. Faciliteiten omvatten: tv - gratis WiFi - koelkast - airconditioning - föhn - strijkijzer - spiegelmeubel - wasdroger - toiletartikelen.
  • Delux 4 pers. Ideaal voor een verblijf van 4 personen, met 1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, in een kamer aan het strand, met gratis ontbijt en parkeerplaats. De kamers bevinden zich op de begane grond van het hotel met uitzicht op het dorp Galissas. Beschikt over een terras met tafel en stoelen. Het is volledig gerenoveerd en ruim. Faciliteiten omvatten: keuken met kookplaten - oven en spoelbak - tv - gratis WiFi - koelkast - airconditioning - haardroger - strijkijzer - spiegelmeubel - wasdroger - toiletartikelen.
  • Luxury 4 pers. Ideaal voor wie een verblijf van 4 personen wil, met 1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, met twee toiletten en 2 badkamers, in een kamer naast het strand, met gratis ontbijt en parkeerplaats. De kamers bevinden zich op de begane grond van het hotel met uitzicht op het dorp Galissas. Beschikt over een terras met tafel en stoelen. Het is volledig gerenoveerd en ruim.Faciliteiten omvatten: keuken met kookplaten - oven en spoelbak - tv - gratis WiFi - koelkast - airconditioning - haardroger - strijkijzer - spiegelmeubel - wasdroger - toiletartikelen.

Faciliteiten

  •     Bar
  •     Ligbedjes en parasols
  •     Zwembad met kindergedeelte
  •     Wi-Fi Internet

Check-In Beleid

Check-In tijd: 15:00
Check-Out tijd: 11:00

Open van 1 mei tot 15 sep.

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.