bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Eilandhoppen Spetses Hydra Aegina

+ + +

Saronische eilanden | Spetses | Eilandhoppen
Eilandhoppen Spetses Hydra Aegina

Eilandhoppen Spetses Hydra Aegina - Spetses - Eilandhoppen

Tijdens deze mooie eilandhop-vakantie op de Saronische eilanden vlieg je eerst naar Athene, de hoofdstad van Griekenland en de regio Attica. Je wordt door een privé-taxi opgehaald en naar de haven gebracht. Vanaf hier neem je de boot naar Spetses waar je het eerste deel van je vakantie zult doorbrengen. Na Spetses bezoek je Hydra en ten slotte Aegina.

Deze reis kunnen wij je vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel en Düsseldorf aanbieden

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, boottickets, verblijf en taxi-transfers. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Spetses Hydra Aegina

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Spetses, Hydra en Aegina?

  • Bij 9 nachten:   3 nachten Spetses + 3 nachten Hydra + 3 nachten Aegina
  • Bij 12 nachten:  4 nachten Spetses + 4 nachten Hydra + 4 nachten Aegina
  • Bij 15 nachten:  5 nachten Spetses + 5 nachten Hydra + 5 nachten Aegina
  • Bij 21 nachten:  7 nachten Spetses + 7 nachten Hydra + 7 nachten Aegina

- Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of het andere eiland wilt verblijven.
- Afhankelijk van de vliegtijden van Transavia is het mogelijk dat je de eerste en/of laatste nacht vlakbij de haven of in Athene zult overnachten.

Eerst verblijf je op Spetses

Met de boot vaar je vanaf Piraeus naar Spetses waar je een aantal dagen zult verblijven. Spetses is een historisch eiland waarvan de beroemde Griekse heldin Laskarina Bouboulina afkomstig is. Bij aankomst in de haven merk je direct dat dit eiland “leeft”. Er zijn allerlei terrasjes en winkels en overal is het vrij druk. Rond de haven zijn allerlei gezellige terrasjes en pleintjes maar ook in de smalle straatjes daarachter zijn veel winkels, souvenirwinkels, juweliers, bakkers , snack-bars etc. In het centrum zie je geen auto’s, het is namelijk een autovrij eiland, wel zie je paarden met koets, een typisch kenmerk van dit eiland.

Op Spetses verblijf je bij Armata hotel of een gelijkwaardige accommodatie.


Vervolgens verblijf je op Hydra

Hydra is een populaire bestemming, vooral voor Atheners, omdat het eiland niet ver van de Griekse hoofdstad ligt. De naam ‘Hydra’ heeft het eiland te danken aan het feit dat hier in de oudheid veel waterbronnen waren. Hydra heeft een rijke geschiedenis en dat merk je direct bij aankomst in de haven. Bij het binnenvaren in de pittoreske haven zie je traditionele herenhuizen, kantelen, de marine-academie en een aantal musea. Erg leuk zijn de gezellige terrasjes en allerlei winkeltjes die verspreid rond de haven liggen.

Op Hydra verblijf je bij Douskos hotel of een gelijkwaardige accommodatie.


Ten slotte verblijf je op Aegina

Aegina ligt ongeveer 44 km van de haven van Piraeus. Het eiland is bekend vanwege de tempel van Afaia en de pistachenoten die hier veel geteeld worden (Fystikia Aeginis). Heel gezellig is het in het hoofdstadje, waar veel traditionele herenhuizen staan. Op het eiland zijn veel kleine badplaatsen, de meest bekend en grootste badplaats is Aghia Marina, aan de oostkust. Over het algemeen is het een vlak eiland met een aantal lage bergen. Het eiland heeft ook veel te bieden in de vorm van prachtige vissersdorpjes en een rijk gevarieerd landschap.

Op Aegina verblijf je bij Danae hotel of een gelijkwaardige accommodatie.


* Het is ook mogelijk om een of twee dagen in Athene te verblijven, bijvoorbeeld bij Fresh hotel, Museum hotel, Dorian Inn of een gelijkwaardige accommodatie.

BIJZONDERHEDEN

  • Let op: Afhankelijk van de vliegtijden van Transavia is het mogelijk dat je de eerste en/of laatste nacht vlakbij de haven of in Athene zult overnachten.
  • Afhankelijk van de beschibaarheid van hotelkamers en vaartijden is het mogelijk dat de reis in een andere volgorde uitgevoerd zal worden.
  • Wil je een andere klasse accommodaties dan 3*? Dat kan ook op aanvraag.
  • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.