Samos - Eilandhoppen met Samos


Samos verleidt met weelderige groene landschappen, fascinerende archeologische sites, kristalheldere wateren, uitstekende wijnen, schilderachtige dorpjes, warme gastvrijheid en rijke geschiedenis, ideaal voor avonturiers en natuurliefhebbers.


Samos is een prachtig, groen eiland. Het is het eiland van Pythagoras, de 'vader van de wiskunde'. Samos is een geliefde vakantiebestemming, zonder massatoerisme. Het is een weelderig begroeid eiland, dat in het oosten van de Egeïsche zee ligt. Het eiland heeft een prachtige groene natuur, schitterende zand- en kiezelstranden, gezellige traditionele dorpen, een rijke geschiedenis en cultuur, zeer interessante opgravingen, heuvels, bergen en groene valleien,  grotten en zeer vriendelijke inwoners. Houd je van een rustige en relaxte vakantie, dan zul je het hier fantastisch vinden, maar als je gezelligheid zoekt dan kun je dat ook op Samos vinden o.a. in de dorpen Pythagorion en Kokkari.

Samos is een plek met een rijke begroeiing. Alles rondom je in het natuurlijke landschap is gemaakt van kleuren en licht. En elke voetstap is een ontdekking. Of je nu in de overweldigende bergen bent, zoals de Kerkis en de Ambelos of in de grotten, de kloven en de rivierbeddingen; de omgeving van Samos doet je denken aan het Griekse achterland in miniatuur. Beklim de Kerkis van Votsalakia naar Marathokambos tot aan zijn top, naar Vigla, op 1400 meter hoogte. Er zijn meer dan 1400 soorten zeldzame planten, waarvan veel inheems en tientallen soorten roofvogels.

Populairste vakanties - Samos

Eilandhoppen Kos Patmos Samos
Populaire reis!
Eilandhoppen Samos Ikaria
Populaire reis!

Overzicht vakanties

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl