bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Eilandhoppen Samos Kos

+ + +

Egeische eilanden | Samos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Samos Kos

Eilandhoppen Samos Kos - Samos - Eilandhoppen

Eilandhoppen Samos en Kos. Bij deze prachtige eilandhop-vakantie ga je naar de eilanden Samos en Kos. Een zeer bijzondere combinatie! Je reis start op het eiland Samos waar je zult landen en eindigt op het eiland Kos, vanwaar je terugvliegt. 

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers, boottickets en verblijf in een 3* accommodatie inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Samos Kos

OVERZICHT

Hoe verloopt deze reis?

Je komt aan op het vliegveld van Samos, waar je wordt opgehaald en naar je hotel gebracht wordt. Op Samos verblijf je de helft van je vakantie, daarna word je naar de haven gebracht en neem je de boot richting Kos waar je de rest van je vakantie zult doorbrengen.De boottocht van Samos naar Kos duurt ongeveer 5 uur.
 

Eerst verblijf je op Samos

Samos is een weelderig begroeid eiland, dat in het oosten van de Egeïsche zee tussen Chios en de eilanden van de Dodecanese ligt. Het is een waterrijk eiland vol met druivengaarden, olijfbomen en dennenbomen. Het ligt heel dichtbij Klein-Azië, de smalste zeestrook tussen Samos en Turkije is minder dan anderhalve kilometer breed. Samos is een geliefde toeristische bestemming, omdat het alles te bieden heeft. Behalve de prachtige groenrijke natuur, heeft het eiland schitterende zand- en kiezelstranden, gezellige traditionele dorpen, een rijke geschiedenis en cultuur, zeer interessante opgravingen, schitterende heuvels en bergen, groene valleien, fascinerende grotten en zeer vriendelijke inwoners. Samos is ook bekend vanwege de zoete wijn die er geproduceerd wordt, de wereldberoemde Samos-wijn. Wie van een druk uitgaansleven houdt zal het op Samos naar zijn zin hebben, maar ook degenen die van een rustige en een relaxte vakantie houden zullen het hier fantastisch vinden. Ook wandelaars kunnen zich hier enorm vermaken, want er zijn talrijke wandelroutes door de vlaktes en bergen van het eiland.

Aan het eind van je verblijf op Samos word je bij je accommodatie door een taxi opgehaald en naar de haven gebracht voor de bootreis naar Kos.

Daarna verblijf je op Kos

In de haven van Kos wordt je opgehaald door een taxi die je naar je accommodatie brengt.

Kos is een populair en toeristisch eiland in het zuidoosten van de Egeïsche zee. Het ligt in het midden van de Dodecanese. Op Kos zijn mooie fietspaden aangelegd en daarom is Kos hét fietseiland bij uitstek; fietsen op Kos is erg populair, vooral bij Nederlanders. Kos heeft veel mooie stranden, zowel zand- als kiezelstranden. Kos-stad is een ontzettend leuke stad. Bezienswaardigheden op Kos die de moeite waard zijn: De Middeleeuwse ridderburcht in Kos-stad, de eeuwenoude boom: de plataan van Hippokrates, het Odeon, het Romeinse huis en de badinrichtingen, het stadion met de Xystos (oefengalerij), het Asklepeion, het huis met het Europa mozaïek en het stadsmuseum met archeologische vondsten. Ook bergdorp Zia is een aanrader om te bezoeken.

BIJZONDERHEDEN

  • Voor deze reis vlieg je naar Samos. De terugreis vertrek je vanaf Kos. (andersom kan ook, op aanvraag)
  • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

  • Je combineert 2 zeer populaire Griekse eilanden in één vakantie.
  • Alle twee de eilanden zijn rijk aan prachtige natuur en cultuur.
  • Je bezoekt het bruisende eiland Kos.
  • Je gaat genieten van het mooie, groene en gastvrije eiland Samos.

KAART - Eilandhoppen Samos Kos

Waar ligt Eilandhoppen Samos Kos?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [20kg]

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

Verzorging

departure Heenreis

outboundPrice: 136

arrival Terugreis

inboundPrice: 231 inboundPrice: 192

hotel Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

taxi Vervoer

taxi: 200
auto: 80
transfer1: 60
transfer2: 60
boot: 40