KoutouloufariKoutouloufari vakantie. Koutouloufari is een prachtig en zeer geliefd dorp op 2 kilometer van Chersonissos. Het ligt op de hellingen van een heuvel waardoor het een soort balkon van Chersonissos is. In het dorp zijn leuke winkeltjes, tavernes en cafés.

Omdat Koutoulufari zeer centraal ligt, kan het als uitvalbasis dienen om de hele regio te ontdekken. Bekende badplaatsen bij Koutouloufari zijn behalve Chersonissos de eveneneens zeer bekende Malia en Stalis. Naast Koutouloufari liggen meer leuke traditionele dorpen Piskopiano en Oud-Chersonissos. Een aan te raden uitstapje is het mooie Lassithi plateau met de oude windmolens en de beroemde grot. Naar het Lassithi-plateau kun je via het traditionele dorp Mochos of via de westelijke route langs de imposante dam van Aposelemis waar ook enkele pittoreske dorpen liggen zoals Krasi en Kera. Je kan een dag gaan winkelen in Heraklion-stad en vanaf daar een bezoek brengen aan het Archeologisch museum van Heraklion en vervolgens het Minoische paleis van Knossos bezoeken.  Een erg leuk en gezellig stadje om te bezoeken is Agios Nikolaos, vanaf daar kun je naar het mooie Elounda en naar het beroemde ex-melaatseneiland Spinalonga. Een leuke kustplaats bij Elounda is Plaka.

Populairste vakanties - Koutouloufari

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl