bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Vakantie Koutouloufari

Koutouloufari vakanties

Koutouloufari vakantie. Koutouloufari is een prachtig en zeer geliefd dorp op 2 kilometer van Chersonissos. Het ligt op de hellingen van een heuvel waardoor het een soort balkon van Chersonissos is. In het dorp zijn leuke winkeltjes, tavernes en cafés.

Omdat Koutoulufari zeer centraal ligt, kan het als uitvalbasis dienen om de hele regio te ontdekken. Bekende badplaatsen bij Koutouloufari zijn behalve Chersonissos de eveneneens zeer bekende Malia en Stalis. Naast Koutouloufari liggen meer leuke traditionele dorpen Piskopiano en Oud-Chersonissos. Een aan te raden uitstapje is het mooie Lassithi plateau met de oude windmolens en de beroemde grot. Naar het Lassithi-plateau kun je via het traditionele dorp Mochos of via de westelijke route langs de imposante dam van Aposelemis waar ook enkele pittoreske dorpen liggen zoals Krasi en Kera. Je kan een dag gaan winkelen in Heraklion-stad en vanaf daar een bezoek brengen aan het Archeologisch museum van Heraklion en vervolgens het Minoische paleis van Knossos bezoeken.  Een erg leuk en gezellig stadje om te bezoeken is Agios Nikolaos, vanaf daar kun je naar het mooie Elounda en naar het beroemde ex-melaatseneiland Spinalonga. Een leuke kustplaats bij Elounda is Plaka.

Ben je op zoek naar een vakantie naar Koutouloufari? Op deze pagina staat een overzicht van de accommodaties die Griekse Gids Reizen je kan aanbieden. Klik op een van onderstaande bestemmingen of vakanties naar Koutouloufari.

Bekijk accommodaties Koutouloufari

Reizen / Bestemmingen: 

Overzicht vakanties - Koutouloufari vakantie boeken