ChersonissosChersonissos vakantie. Chersonissos is een van de beroemdste vakantieoorden van Griekenland. In het stadje zijn leuke winkeltjes, tavernes, bars en cafés. Op de lange boulevard is het in zomermaanden dan ook erg druk.

Omdat Chersonissos zeer centraal ligt, kan het als uitvalbasis dienen om de hele regio te ontdekken. Andere bekende badplaatsen bij Chersonissos zijn Malia en Stalis. Ites hogerop op de heuvels zijn de leuke traditionele dorpen Koutouloufari, Piskopiano en Oud-Chersonissos. Een aan te raden uitstapje vanaf Chersois de trip naar  het mooie Lassithi-plateau met de oude windmolens en de beroemde grot. Naar het Lassithi-plateau kun je via het traditionele dorp Mochos of via de westelijke route langs de imposante dam van Aposelemis waar ook enkele pittoreske dorpen liggen zoals Krasi en Kera. Je kan ook een dag gaan winkelen in Heraklion-stad en vanaf daar een bezoek brengen aan het Archeologisch museum van Heraklion en vervolgens het Minoische paleis van Knossos te gaan bezoeken. Een erg leuk en gezellig stadje om te bezoeken is Agios Nikolaos, vanaf daar kun je naar het mooie Elounda en naar het beroemde ex-melaatseneiland Spinalonga. Een leuke kustplaats bij Elounda is Plaka, vanaf hier kun je het pontje nemen naar Spinalonga.

Populairste vakanties - Chersonissos

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl