Vakantie Chersonissos

Chersonissos vakanties

Chersonissos vakantie. Chersonissos is een van de beroemdste vakantieoorden van Griekenland. In het stadje zijn leuke winkeltjes, tavernes, bars en cafés. Op de lange boulevard is het in zomermaanden dan ook erg druk.

Omdat Chersonissos zeer centraal ligt, kan het als uitvalbasis dienen om de hele regio te ontdekken. Andere bekende badplaatsen bij Chersonissos zijn Malia en Stalis. Ites hogerop op de heuvels zijn de leuke traditionele dorpen Koutouloufari, Piskopiano en Oud-Chersonissos. Een aan te raden uitstapje vanaf Chersois de trip naar  het mooie Lassithi-plateau met de oude windmolens en de beroemde grot. Naar het Lassithi-plateau kun je via het traditionele dorp Mochos of via de westelijke route langs de imposante dam van Aposelemis waar ook enkele pittoreske dorpen liggen zoals Krasi en Kera. Je kan ook een dag gaan winkelen in Heraklion-stad en vanaf daar een bezoek brengen aan het Archeologisch museum van Heraklion en vervolgens het Minoische paleis van Knossos te gaan bezoeken. Een erg leuk en gezellig stadje om te bezoeken is Agios Nikolaos, vanaf daar kun je naar het mooie Elounda en naar het beroemde ex-melaatseneiland Spinalonga. Een leuke kustplaats bij Elounda is Plaka, vanaf hier kun je het pontje nemen naar Spinalonga.

Ben je op zoek naar een vakantie naar Chersonissos? Op deze pagina staat een overzicht van pakketeriezen die Griekse Gids Reizen je kan aanbieden. Klik op een van onderstaande bestemmingen of vakanties naar Chersonissos.


Bekijk accommodaties Chersonissos

Reizen / Bestemmingen: 

Populairste vakanties - Chersonissos!


Overzicht vakanties