Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Villa Joy

+ +

Cycladen | Mykonos | Ftelia
Villa Joy

Villa Joy - Mykonos - Ftelia

Het pand is door Luis Vuitton gekozen uit vele andere internationale prospects voor een catalogus met cruisecollecties. Deze exclusieve villa ligt op een privéterrein van 8000 vierkante meter, op ongeveer 300 meter van de waterkant, met uitzicht op de baai van Ftelia tegenover de zandstranden van Panormos en Agios Sostis.

ALBUM Villa Joy

Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy

OVERZICHT

Luxe en wildernis worden gecombineerd in dit met natura gelabelde landschap van het eiland waar geen nieuwe constructie meer is toegestaan. Het combineert het vrij primitieve aspect van de Cycladen terwijl het op enkele minuten verwijderd is van de beroemde nachtclubs en restaurants van Mykonos!

De villa is uniek ingericht en biedt luxe faciliteiten zoals een boetiekhotel. Het is gebouwd op twee niveaus en heeft vier onafhankelijke appartementenuites met aparte ingangen en een slaapkamer en badkamer in natuursteen aan de noordkant van de hoofdstructuur.

Op de bovenste verdieping bevindt zich het prachtige terras met de pergola en het overloopzwembad die op de zonsondergang zijn gericht. Het is een prachtige plek om te relaxen met een boek, gewiegd door het geluid van de zee. Een perfecte plek om te genieten van een romantisch diner of lunch.

Bij het betreden van het pand en richting de zee komen we de met stenen overdekte parkeerplaats van de villa tegen. Een stenen trap omringd door prachtige planten leidt naar het bovenste appartement dat op hetzelfde niveau ligt met de pergola en het zwembad. De pergola is groot genoeg voor twaalf personen voor lunch of diner en ligt naast het zwembad. Het infinity-zwembad (4,5 x 15 meter) is omgeven door teakhouten ligbedden, een teakhouten bank en een teakhouten buitendouche.

Villas

  •  Exclusieve villa met 5 slaapkamers en een eigen overloopzwembad

Check-in beleid

Inchecktijd: 14:00
Check-out tijd: 12:00

KAART - Villa Joy

Waar ligt Villa Joy?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.