Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Villa Joy

+ +

Cycladen | Mykonos | Ftelia
Villa Joy

Villa Joy - Mykonos - Ftelia

Het pand is door Luis Vuitton gekozen uit vele andere internationale prospects voor een catalogus met cruisecollecties. Deze exclusieve villa ligt op een privéterrein van 8000 vierkante meter, op ongeveer 300 meter van de waterkant, met uitzicht op de baai van Ftelia tegenover de zandstranden van Panormos en Agios Sostis.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Villa Joy

Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy Villa Joy

OVERZICHT

Luxe en wildernis worden gecombineerd in dit met natura gelabelde landschap van het eiland waar geen nieuwe constructie meer is toegestaan. Het combineert het vrij primitieve aspect van de Cycladen terwijl het op enkele minuten verwijderd is van de beroemde nachtclubs en restaurants van Mykonos!

De villa is uniek ingericht en biedt luxe faciliteiten zoals een boetiekhotel. Het is gebouwd op twee niveaus en heeft vier onafhankelijke appartementenuites met aparte ingangen en een slaapkamer en badkamer in natuursteen aan de noordkant van de hoofdstructuur.

Op de bovenste verdieping bevindt zich het prachtige terras met de pergola en het overloopzwembad die op de zonsondergang zijn gericht. Het is een prachtige plek om te relaxen met een boek, gewiegd door het geluid van de zee. Een perfecte plek om te genieten van een romantisch diner of lunch.

Bij het betreden van het pand en richting de zee komen we de met stenen overdekte parkeerplaats van de villa tegen. Een stenen trap omringd door prachtige planten leidt naar het bovenste appartement dat op hetzelfde niveau ligt met de pergola en het zwembad. De pergola is groot genoeg voor twaalf personen voor lunch of diner en ligt naast het zwembad. Het infinity-zwembad (4,5 x 15 meter) is omgeven door teakhouten ligbedden, een teakhouten bank en een teakhouten buitendouche.

Villas

  •  Exclusieve villa met 5 slaapkamers en een eigen overloopzwembad

Check-in beleid

Inchecktijd: 14:00
Check-out tijd: 12:00

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [15kg]

Verzorging

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

 Heenreis

85

 Terugreis

78

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 40
auto: 157.5
transfer1: 40
transfer2: 0
boot: 0

Offerteaanvraag

Wegens grote drukte kunnen wij uw offerte helaas niet direct in behandeling nemen. Indien u ons een email met uw verzoek stuurt zullen wij die beantwoorden en aangeven wanneer u antwoord van ons kunt verwachten.

U kunt mailen naar reizen@grieksegids.nl

Griekse Gids Reizen,
Jorgos Nikolidakis