Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Damigos Caldera world

+ +

Cycladen | Santorini | Firostefani
Damigos Caldera world

Damigos Caldera world - Santorini - Firostefani

Damigos Caldera World ligt in Firostefani, boven op de Caldera van Santorini en biedt een adembenemende uitzicht op de vulkaan. Het is een hotel met elegant ingerichte kamers en een levendige sfeer, vanaf hier kun je genieten van het spectaculaire uitzicht en van de zonsondergang. Het hotel is uitstekend gelegen, slechts een paar minuten verwijderd van de hoofdstad Fira. Het hotel ligt op korte loopafstand van restaurants, winkels en nachtclubs.

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers (privé taxi) en verblijf. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie gaan.

ALBUM Damigos Caldera world

OVERZICHT

Tweepersoonskamer met Side Sea View (1 & 4)

De tweepersoonskamer met zijzeezicht 4 is gerestaureerd op 2017. Het heeft een eigen balkon met een deel van de Caldera & Volcano-uitzicht waar u kunt ontspannen tijdens de zonsondergang of gedurende de dag genieten van een drankje. Het is voorzien van Kingsize bed, grote bank, tv, koelkast, kluis, hifi, eethoek, een volledig uitgeruste badkamer en natuurlijk WiFi.

Tweepersoonskamer met Caldera View (2 & 6)

De tweepersoonskamer met uitzicht op zee is in 2017 gerestaureerd. Het heeft een eigen balkon met Caldera & Volcano View, waar u zelf kunt ontspannen tijdens de zonsondergang of gedurende de dag genieten van een drankje of uw ontbijt. Het is voorzien van een Kingsize bed, grote bank, tv, koelkast, een kluisje, eethoek, een volledig uitgeruste badkamer en natuurlijk WiFi.

Tweepersoonskamer standaard - NR 5

De tweepersoonskamer is een eenvoudige kamer in het centrum van het hotel, dat is de reden waarom het de goedkoopste deal beschikbaar is. Het biedt een tv, koelkast, kluis, hifi, eethoek, een volledig uitgeruste badkamer en natuurlijk WiFi.

Superior Tweepersoonskamer met Caldera View - No 3

De superior kamer is gerestaureerd op 2017. Het heeft een eigen balkon met uitzicht op Caldera & Volcano, waar u kunt ontspannen tijdens de zonsondergang of gedurende de dag genieten van een drankje. Het is voorzien van een Kingsize bed, grote bank, tv, koelkast, kluis, hifi, eethoek, een volledig uitgeruste badkamer en natuurlijk WiFi.

Junior Suite met Caldera View (nr. 7)

De tweepersoonskamer met uitzicht op zee is op 2017 gerestaureerd. Het heeft een eigen balkon met Caldera & AMP; Vulkaan Bekijk waar u kunt ontspannen tijdens de zonsondergang of gedurende de dag genieten van een drankje of uw ontbijt. Het is voorzien van een Kingsize bed, grote bank, tv, koelkast, een kluisje, eethoek, een volledig uitgeruste badkamer en natuurlijk WiFi.

Deluxe Suite met bubbelbad en Caldera View (nr. 8)

De belangrijkste suite van ons hotel is gerestaureerd op 2016. Het heeft een eigen balkon met Caldera & Volcano-uitzicht waar u kunt ontspannen tijdens de zonsondergang of gedurende de dag genieten van de wellness van de privé-jacuzzi. De kamer biedt plaats aan maximaal 3 personen, maar het biedt grote open ruimtes, in feite is het ongeveer 45mq. Het is voorzien van Kingsize bed, grote bank, tv, koelkast, kluisje, hifi, koffiezetapparaat, eethoek, een volledig uitgeruste badkamer en natuurlijk WiFi.

KAART - Damigos Caldera world

Waar ligt Damigos Caldera world?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.