Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Kreta & Milos

Eilandhoppen Kreta & Milos

Eilandhoppen Kreta & Milos - Stalis - Heraklion Kreta

Eilandhoppen Kreta & Milos. Bij deze reis ga je genieten van het veelzijdige eiland Kreta en het prachtige Cycladeneiland Milos. 

ALBUM Eilandhoppen Kreta & Milos

OVERZICHT

Hoe verloopt deze reis? Je komt met het vliegtuig aan op het vliegveld van Heraklion op Kreta. Je neemt hier een huurauto in ontvangst en rijdt naar je accommodatie. Op Kreta verblijf je (bijvoorbeeld) een week. Er is zeer veel te zien en te doen op Kreta!

Vanaf de haven van Heraklion op Kreta gaat de boot naar Milos, waar je (bijvoorbeeld) vier dagen verblijft. In de haven van Heraklion kun je de huurauto achterlaten. Op Milos aangekomen neem je weer een huurauto in ontvangst en je rijdt naar je accommodatie of je wordt opgehaald en naar je accommodatie gebracht. (Naar eigen wens)

In de vier dagen op Milos kun je het eiland goed ontdekken. Een boottocht om het eiland is aan te raden. Met de ferryboot vaar je terug naar Kreta om vanaf Heraklion weer terug te vliegen.

Kreta ligt in het zuiden van de Egeïsche zee, honderd kilometer van de Peloponnesos en tweehonderd kilometer van Athene. De kustlijn is ruim 1000 km. Op heel Kreta wonen 600.000 vaste inwoners, dat geeft aan dat Kreta niet drukbevolkt is. Op Kreta is er voor elk wat wils, jongeren vinden hun vertier aan de noordkust, mensen die rust zoeken, vinden dat aan de zuidkust of in een van de vele authentieke bergdorpen die het eiland rijk is. Watersporters, zonaanbidders, duikers, snorkelaars, wandelaars, surfers, kampeerders, zeilers, luxezoekers; iedereen komt op Kreta aan zijn trekken. Kreta bestaat uit vier departementen. Van west naar oost zijn het Chania, Rethymnon, Heraklion en Lassithi.

Bekijk hier onze accommodaties op Kreta

Milos is een zeer bijzonder eiland vanwege de geologische natuur verscheidenheid. Het eiland heeft een vulkanische oorsprong en dat is duidelijk te zien tijdens een bezoek aan het eiland. Zowel met de auto, bus of met de boot kom je fantastische natuurverschijnselen tegen, die zeer indrukwekkend zijn! Vooral de boottrips rond Milos zijn erg populair, een echte aanrader! Je leert het eiland op een uitstekende manier kennen, je komt bij locaties waar je met de auto of te voet niet kan komen en bij wijze van spreken kun je alle bezienswaardigheden van het eiland in een dag zien.

Bekijk hier onze accommodaties op Milos

KAART - Eilandhoppen Kreta & Milos

Waar ligt Eilandhoppen Kreta & Milos?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

 Terugreis

 Hotel

 Vervoer

Offerteaanvraag