Tel: 0343-594447
 • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Corfu Parga

+ + +

Epirus | Corfu | Eilandhoppen
Eilandhoppen Corfu Parga

Eilandhoppen Corfu Parga - Corfu - Eilandhoppen

Een geweldige combinatie is die van Corfu met Parga. Tijdens deze vakantie verblijf je de helft van je vakantie op het bijzonder mooie eiland Corfu en de andere helft in het pittoreske Parga op het Griekse vasteland.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, transfers, boottickets en verblijf in een 3* accommodatie inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Corfu Parga

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Corfu en hoeveel in Parga?

 • Bij 7 nachten:   4 nachten Corfu + 3 nachten Parga
 • Bij 9 nachten:   5 nachten Corfu + 4 nachten Parga
 • Bij 12 nachten: 6 nachten Corfu + 6 nachten Parga
 • Bij 15 nachten: 8 nachten Corfu + 7 nachten Parga
 • Bij 21 nachten: 11 nachten Corfu + 10 nachten Parga

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op de ene of op de andere plek wilt verblijven.

Eerst ga je naar Corfu

Je vliegt rechtstreeks naar Corfu en op het vliegveld word je opgewacht door een privétaxi met naambordje die je naar je accommodatie brengt.

Corfu is een prachtig groen Grieks eiland in het noorden van de Ionische zee. Corfu ligt vlak voor de kust van het Griekse vasteland (8 km). Op Corfu vind je pittoreske dorpen dicht aan de kust, omgeven door groene heuvels, bergen en bossen. Er is op Corfu veel te zien en te doen. Er is een prachtige natuur en er zijn fantastische stranden, Corfu-stad is een absoluut hoogtepunt, het is één van de leukste en mooiste steden van Griekenland. In de stad vind je prachtige oude forten, huizen in Venetiaanse stijl, indrukwekkende pleinen, smalle steegjes en gezellige terrasjes. Ook het Achilleion paleis van Keizerin Sisi is een aanrader en  Kanoni, dat een fraai uitzicht biedt op het meest schilderachtig gelegen kerkje van Corfu. Corfu heeft een rijke geschiedenis en als gevolg hiervan zijn er op het hele eiland belangrijke historische bezienswaardigheden.

 • Je verblijft op Corfu bij appartementen Spyridoula in Gouvia of gelijkwaardig

Video Corfu


Daarna ga je naar Parga

Bij de accommodatie op Corfu word je opgehaald door een privétaxi en naar de haven gebracht om naar het vasteland te varen. De vaartijd is ongeveer 1 uur. In de haven van Igoumenitsa word je opgehaald en naar je accommodatie in Parga gebracht.

Parga is een van de leukste plekjes van het Griekse district Epirus. Het pittoreske stadje Parga heeft een erg leuke en gemoedelijke sfeer. Parga ligt prachtig tegen een kleine berghelling en het uitzicht van boven is magisch. De gekleurde huizen van het stadje aan zee geven het plaatsje een geweldige uitstraling. De terrasjes zijn gezellig en er zijn veel kleine, leuke winkeltjes en smalle steegjes. Overal zijn karakteristieke Venetiaanse huizen. Vanaf Parga kun je ook mooie dagtrips maken naar o.a. Syvota (Epirus) en de traditionele dorpen Zagorochoria. Ook kun je vanaf Parga met de boot naar Paxi en naar mooie afgelegen stranden.

 • Je verblijft in Parga bij de mooie appartementen van Villa Dorita

Video Parga

 

Aan het einde van je vakantie word je weer door de taxi bij je accommodatie opgehaald en naar het vliegveld van Preveza gebracht voor de terugreis.

BIJZONDERHEDEN

 • Je landt op de luchthaven van Corfu. Terug vlieg je vanaf Preveza. Andersom kan ook. (Op aanvraag)
 • We kunnen op aanvraag ook huurauto's voor je regelen in plaats van taxitransfers
 • Andere categorie dan 3* accommodaties is mogelijk op aanvraag reizen@grieksegids.nl of 0343-594447
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

 • Prachtige groene natuurgebieden
 • Schitterende stranden.
 • Pittoreske dorpen
 • Vanaf Parga kun je mooie dagtrips maken naar Syvota (Epirus) en de traditionele dorpen Zagorochoria
 •  Vanaf zowel Parga als Corfu kun je leuke boottochten maken. 

KAART - Eilandhoppen Corfu Parga

Waar ligt Eilandhoppen Corfu Parga?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.