Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Evia, Skyros (incl. auto)

Centraal Griekenland | Evia | Eilandhoppen
Eilandhoppen Evia, Skyros (incl. auto)

Eilandhoppen Evia, Skyros (incl. auto) - Evia - Eilandhoppen

Bij deze trip maak je kennis met de twee hele leuke, onbekendere en ongerepte eilanden; Evia en Skyros.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Eilandhoppen Evia, Skyros (incl. auto)

OVERZICHT

Evia

Hoewel Evia in het buitenland een relatief onbekend eiland is, is het het op één na grootste eiland van Griekenland, (na Kreta). Het is een langwerpig eiland dat vlak bij de oostkust van het Griekse vasteland ligt. De lengte van het eiland is ongeveer 180 kilometer. Je verblijft in Marmari, een klein badplaatsje in het zuidwesten van Evia dat gedeeltelijk tegen een helling aan gebouwd is. Het ligt recht tegenover het haventje van Rafina (Attica) en is gemakkelijk te bereiken met de ferry. De overtocht duurt ongeveer 1 uur. Marmari is een gezellig plaatsje met een mooie boulevard, schitterende stranden, een haven, fantastische terrasjes, ouzeri’s, cafés en tavernes. Het hotel waar je verblijft is het gastvrije hotel Marmari Bay, dat een uitstekend uitzicht biedt over de baai van Marmari. De omgeving van Marmari nodigt uit tot het maken van mooie wandelingen.

Bekijk hier onze accommodaties op Evia

Skyros

Het eiland Skyros bevindt zich op zo’n vijfendertig kilometer van Evia. Skyros staat o.a. bekend om haar prachtige stranden, zoals die van Magasia en Molos. Skyros is het minst toeristische eiland van de Sporaden. Als gevolg hiervan zijn de tradities goed bewaard gebleven. Skyros-stad is fantastisch, de witte huisjes doen aan de Cycladen denken. De smalle straatjes zijn erg leuk, het is de moeite waard om hier te wandelen. Skyros is het eiland van de ambachten; houtsnijwerk, borduurwerk en keramiek. maar Skyros is ook het eiland van de wilde dwergpaardjes en van de tegenstelling tussen het groene, weelderig begroeide noordelijke deel en het ruige, rotsachtige zuidelijke deel.

Bekijk hier onze accommodaties op Skyros

PLUSPUNTEN

  • Mooi wandelen in de omgeving van Marmari op Evia
  • Weg van de drukte en geen massatoerisme
  • Je kunt met een bootje naar de zeegrotten van Skyros, aan de oostkant van het eiland
  • Cultuur: de opgravingen van Palamari bezichtigen

KAART - Eilandhoppen Evia, Skyros (incl. auto)

Waar ligt Eilandhoppen Evia, Skyros (incl. auto)?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

87 142 93

 Terugreis

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 1199
auto: 200
transfer1: 999
transfer2: 0
boot: 100

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.