Vakantie Rhodos

Rhodos vakanties

Rhodos is een fantastisch eiland met prachtige stranden, dennenbossen op de bergen, mooie dorpjes, archeologische vindplaatsen en de indrukwekkende middeleeuwse stad Rhodos stad is van uitzonderlijke schoonheid. Rhodos is het grootste eiland van de Dodecanese groep met een oppervlakte van 1.398 km2.  In 1309 overheersten de Ridders van de Johannieten-orde het eiland en werd het kasteel in de stad gerestaureerd en werden indrukwekkende vestingwerken toevoegt. De oude stad van Rhodos is het stadsdeel binnen de muren, waar zich nu gezellige terrasjes, restaurantjes, souvenirwinkels en geplaveide steegjes bevinden.

Rhodos is een eiland dat je met een auto zeer gemakkelijk kunt ontdekken, want er is een goede provinciale rondweg. Er is op Rhodos ontzettend veel te zien en ontdekken, zoals Lindos, Monolithos, Kamiros, Kalithea, de Vlindervallei en de Zeven Bronnen, waar je kunt wandelen etc. Een andere manier om Rhodos te ontdekken is met de boot. Een boottrip naar allerlei stranden, vooral aan de oostkust in een aanrader.

Ben je op zoek naar een vakantie naar Rhodos? Op deze pagina staat een overzicht van pakketeriezen die Griekse Gids Reizen je kan aanbieden. Klik op een van onderstaande bestemmingen of vakanties naar Rhodos.


Bekijk accommodaties Rhodos

Populairste vakanties - Rhodos!


Overzicht vakanties