Rhodos - Eilandhoppen met Rhodos


Vermengt rijke geschiedenis met middeleeuwse architectuur, bruisende resorts, uitgestrekte stranden, antieke ruïnes, en een levendige cultuurscene, aantrekkelijk voor geschiedenisliefhebbers en zonnekloppers.


Rhodos is een fantastisch eiland met prachtige stranden, dennenbossen op de bergen, mooie dorpjes, archeologische vindplaatsen en de indrukwekkende middeleeuwse stad Rhodos stad is van uitzonderlijke schoonheid. Rhodos is het grootste eiland van de Dodecanese groep met een oppervlakte van 1.398 km2.  In 1309 overheersten de Ridders van de Johannieten-orde het eiland en werd het kasteel in de stad gerestaureerd en werden indrukwekkende vestingwerken toevoegt. De oude stad van Rhodos is het stadsdeel binnen de muren, waar zich nu gezellige terrasjes, restaurantjes, souvenirwinkels en geplaveide steegjes bevinden.

Rhodos is een eiland dat je met een auto zeer gemakkelijk kunt ontdekken, want er is een goede provinciale rondweg. Er is op Rhodos ontzettend veel te zien en ontdekken, zoals Lindos, Monolithos, Kamiros, Kalithea, de Vlindervallei en de Zeven Bronnen, waar je kunt wandelen etc. Een andere manier om Rhodos te ontdekken is met de boot. Een boottrip naar allerlei stranden, vooral aan de oostkust in een aanrader.

Populairste vakanties - Rhodos

Eilandhoppen Rhodos Symi
Populaire reis!
Eilandhoppen Kos Symi Rhodos
Populaire reis!

Overzicht vakanties

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl