Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Rhodos, Kos

Eilandhoppen Rhodos, Kos

Eilandhoppen Rhodos, Kos - Rhodos stad - Rhodos

Bij deze vakantie ga je naar de eilanden Rhodos en Kos. Je reis start op het eiland Rhodos, waar je zult landen en eindigt op het eiland Kos waarvan je terug zult vliegen. Bij ieder eiland overnacht je een aantal nachten naar keuze. Deze reis andersom maken kan ook.

ALBUM Eilandhoppen Rhodos, Kos

OVERZICHT

Eerst verblijf je op Rhodos

Je komt met het vliegtuig aan op Rhodos en je ontvangt op de luchthaven direct je huurauto. Of je wordt opgewacht en naar de accommodatie gebracht.

Rhodos is een fantastisch eiland dat alles te bieden heeft wat je maar wilt; de oude Stad van Rhodos is een indrukwekkende stad waar je de sfeer van de middeleeuwen proeft. Het is een gezellige stad met leuke terrassen en bijzondere musea. Op Rhodos kun je met de auto een prachtige rondreis maken, want de wegen zijn goed en locaties die je zult zien zijn adembenemend mooi. Je kunt ook een minicruise maken met een van de vele zeilboten die dagelijks vanaf de haven van Mandraki vertrekken. Een leuke trip die wij maakten was van Rhodos stad (Mandraki) naar Kalithea, vervolgens naar de Anthony Quinn beach en daarna naar Lindos.

Na een aantal dagen naar wens op Rhodos te hebben doorgebracht rijd je met de huurauto naar de haven van Rhodos, waar je de auto kunt achterlaten. In de haven van Rhodos neem je de boot naar Kos. Indien je geen huurauto wenst, kun je ook worden opgehaald en afgezet bij de haven.
 



Vervolgens verblijf je op Kos

Op eiland Kos kun je bij aankomst in de haven de huurauto in ontvangst nemen of naar wens worden opgewacht en naar de accommodatie worden gebracht.

Kos Is een populair en toeristisch eiland in het zuidoosten van de Egeïsche zee. Het ligt in het midden van de Dodecanese. Op Kos zijn mooie fietspaden aangelegd en daarom is Kos hét fietseiland bij uitstek; fietsen op Kos is erg populair, vooral bij Nederlanders. Kos heeft veel mooie stranden. Zowel zand- als kiezelstranden. Bezienswaardigheden op Kos die de moeite zijn zijn bijvoorbeeld: De Middeleeuwse ridderburcht, het Asklepeion, de eeuwenoude boom: de plataan van Hippokrates, het Odeon, het Romeinse huis en de badinrichtingen, het stadion met de Xystos (oefengalerij), het huis met het Europa mozaïek en het stadsmuseum met archeologische vondsten. Het bergdorp Zia is ook een aanrader voor een bezoekje.

Na je verblijf op Kos rijd je naar het vliegveld om je terugreis te beginnen. Of je wordt opgehaald bij de accommodatie en naar het vliegveld gebracht, zoals je wenst.

PLUSPUNTEN

  • 2 verschillende eilanden in 1 vakantie.
  • Veel bezienswaardigheden.
  • Je ontdekt de twee bekendste Dodecanese eilanden.
  • Prachtige stranden.
  • Beide eilanden hebben een unieke en gezellige hoofdstad.

KAART - Eilandhoppen Rhodos, Kos

Waar ligt Eilandhoppen Rhodos, Kos?

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Extra koffer [15kg]

 Heenreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen uitgaande vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Terugreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen inkomende vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

Offerteaanvraag