Paraktio Beach apartments (incl auto)

+ +

Dodecanese | Rhodos | Kiotari
Paraktio Beach apartments (incl auto)

Paraktio Beach apartments (incl auto) - Rhodos - Kiotari

Paraktio Beach Apartments bevinden zich pal naast het strand. De locatie, het natuurlijke strand en natuurlijk het moderne ontwerp van het gebouw maken Paraktio Beach Apartments de ideale plek om van een heerlijke vakantie aan zee te genieten. Paraktio beach ligt bij het mooie kustgebied van Kiotari, 60 km van de stad Rhodos. Lindos, met zijn beroemde Akropolis, ligt op slechts 17 km afstand.

ALBUM Paraktio Beach apartments (incl auto)


Het complex bestaat uit 7 studio-appartementen en is gelegen boven een kleine baai, op slechts een steenworp afstand van de kust. Alle kamers hebben een schitterend uitzicht op zee. Op de begane grond is er een bibliotheek met uitzicht op de zee en het strand. Deze ruimte fungeert ook als lobby en informatiebalie. Via de schitterend groene tuin loop je via een privétrap naar het strand. Tevens is er een privé parkeerplaats. Wanneer gasten niet willen ontbijten, op kleine afstand zijn er cafés en restaurants waar men kan ontbijten of lunchen/dineren of een drankje kunnen nuttigen.

Studio's Paraktio Beach

Studio met zeezicht op de begane grond

Appartementen Paraktio Beach

Appartement met zeezicht op de begane grond
Appartement met zeezicht op de eerste verdieping

Faciliteiten Paraktio Beach

  • BBQ
  • Ligbedden en parasols op het strand
  • Informatiebalie / receptie
  • Bibliotheek
  • Kluis
  • Satelliet-tv
  • Wi-Fi internettoegang

Inchecken

Check-in tijd: 13:30 uur
Check-out tijd: 12:00

Open

Ons hotel is geopend van 1 apr. tot 10 nov.


Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, huurauto en verblijf. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.Kaart Paraktio Beach apartments (incl auto)
Kaart / Plattegrond Paraktio Beach apartments (incl auto)

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.