Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Karpathos, Rhodos, Kos

+ + +

Dodecanese | Karpathos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Karpathos, Rhodos, Kos

Eilandhoppen Karpathos, Rhodos, Kos - Karpathos - Eilandhoppen

Eilandhoppen Karpathos, Rhodos & Kos. Bij deze vakantie ga je naar de eilanden Karpathos, Rhodos en Kos. Je reis start op het eiland Karpathos, waar je zult landen en eindigt op het eiland Kos waarvan je terug zult vliegen. Bij ieder eiland overnacht je 2 of 3 of 4 nachten. Deze reis andersom maken kan ook.

ALBUM Eilandhoppen Karpathos, Rhodos, Kos

OVERZICHT

Eerst verblijf je op Karpathos

Karpathos: Karpathos is een heel mooi Grieks eiland, dat nog rustig is en niet aangetast door massatoerisme. Het is het tweede eiland in grootte van de Dodecanese eilandengroep en ligt tussen Rhodos en Kreta. Karpathos is een bergachtig eiland waarbij de zuidkust van relatief vlak is. Om die reden zijn daar ook de meeste dorpen te vinden. Op Karpathos kun je o.a. het bijzonder mooie bergdrop Olympos bezoeken. In Mesochori, kun je een typisch Karpathiotisch huis bekijken. Pigadia is de gezellig hoofdstad van het eiland. Mooie stranden zijn Achata Beach, Kyra Panagia (met het kerkje) en Apella Beach. Apella Beach, is prachtig vanwege de turquoise kleuren van het water en de ligging in een groene omgeving aan de voet van een steile berg.

Bekijk hier onze accommodaties op Karpathos


Daarna verblijf je op Rhodos

Rhodos: Rhodos is een fantastisch eiland dat alles te bieden heeft wat je maar wilt; de oude Stad van Rhodos is een indrukwekkende stad waar je de sfeer van de middeleeuwen proeft. Het is een gezellige stad met leuke terrassen en bijzondere musea. Op Rhodos kun je auto huren en een prachtige rondreis maken want de wegen zijn goed en locaties die je zult zien zijn adembenemend mooi. (Lees ons eigen reisverhaal)

Wat je ook kan doen is een minicruise maken met een van de vele zeilboten die dagelijks vanaf de haven van Mandraki vertrekken. Een leuke trip die wij zelf maakten was van Rhodos stad (Mandraki) naar Kalithea, vervolgens naar de Anthony Quinn beach en daarna naar Lindos.

Bekijk hier onze accommodaties op Rhodos


Tot slot verblijf je op Kos

Kos: Is een populair en toeristisch eiland in het zuidoosten van de Egeïsche zee. Het ligt in het midden van de Dodecanese. Op Kos zijn mooie fietspaden aangelegd en daarom is Kos hét fietseiland bij uitstek; fietsen op Kos is erg populair, vooral bij Nederlanders. Kos heeft veel mooie stranden. Zowel zand- als kiezelstranden. Bezienswaardigheden op Kos die de moeite zijn zijn bijvoorbeeld: De Middeleeuwse ridderburcht, het Asklepeion, de eeuwenoude boom: de plataan van Hippokrates, het Odeon, het Romeinse huis en de badinrichtingen, het stadion met de Xystos (oefengalerij), het huis met het Europa mozaiek en het stadsmuseum met archeologische vondsten.

Bekijk hier onze accommodaties op Kos

PLUSPUNTEN

  • 3 verschillende eilanden in 1 vakantie.
  • Van het authentieke Karpathos, naar het drukkere Rhodos en Kos.
  • Je ontdekt de Dodecanese eilanden.

KAART - Eilandhoppen Karpathos, Rhodos, Kos

Waar ligt Eilandhoppen Karpathos, Rhodos, Kos?

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.