Kalamaki


Kalamaki, gelegen in het zuiden van Zakynthos, staat bekend om zijn lange zandstrand dat een broedplaats is voor de Caretta-Caretta schildpadden, rustige sfeer, en gezinsvriendelijke faciliteiten, met talrijke tavernes en winkels.


Kalamaki, een aangename badplaats aan de Laganas-baai in het zuiden van Zakynthos, ligt op slechts ongeveer 3 kilometer afstand van het populaire Laganas. Deze plaats omvat zowel het binnenlandse dorp Kalamaki als het kustgedeelte met het prachtige Kalamaki-strand. De afstand tot Zakynthos-stad bedraagt ongeveer 6,5 kilometer. Wat Kalamaki extra speciaal maakt, is dat het strand deel uitmaakt van een ecologisch beschermd gebied, geliefd bij natuurliefhebbers, vanwege de aanwezigheid van Caretta-Caretta schildpadden die hier hun eieren leggen. De Laganas-baai zelf is een door het Nationale Maritieme Park beschermde regio van Zakynthos. Een bezoek aan Kalamaki biedt dus niet alleen ontspanning, maar ook de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid van dit unieke eiland.

Populairste vakanties - Kalamaki

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl