Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Marcos beach

+ + +

Cycladen | Ios | Mylopotas
Marcos beach

Marcos beach - Ios - Mylopotas

Marcos Beach Hotel ligt bij het beroemde strand van Mylopotas, aan de westkant van het eiland Ios. Het is een rustige en comfortabele accommodatie, ideaal voor gezinnen en koppels, op een paar minuten afstand van de pittoreske hoofdstad van het eiland. Het hotel bestaat uit 36 ​​tweepersoonskamers en driespersoonskamers, allemaal met een eigen balkon met uitzicht op de diepblauwe Egeïsche zee. Er is ook een ruime parkeerplaats voor de gasten, voorzien van een elektrisch oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

ALBUM Marcos beach

Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach

OVERZICHT

BIJZONDERHEDEN

Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, alle transfers met privé taxi en de boottickets inbegrepen. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Santorini, is het mogelijk dat u na aankomst een nacht op Santorini zult overnachten, dat kan ook gelden voor de terugreis. M.a.w. stel dat u ’s avonds op Santorini aankomt, dan neemt u de volgende dag de boot naar Ios. Dit kan ook voor de terugreis gelden. Stel dat u ’s ochtends of 's middags terugvliegt, dan zorgen wij ervoor dat u een dag eerder met de boot van Ios naar Santorini vaart. Op Santorini verblijft u in een nette 3* accommodatie.

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.