Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Marcos beach

+ + +

Cycladen | Ios | Mylopotas
Marcos beach

Marcos beach - Ios - Mylopotas

Marcos Beach Hotel ligt bij het beroemde strand van Mylopotas, aan de westkant van het eiland Ios. Het is een rustige en comfortabele accommodatie, ideaal voor gezinnen en koppels, op een paar minuten afstand van de pittoreske hoofdstad van het eiland. Het hotel bestaat uit 36 ​​tweepersoonskamers en driespersoonskamers, allemaal met een eigen balkon met uitzicht op de diepblauwe Egeïsche zee. Er is ook een ruime parkeerplaats voor de gasten, voorzien van een elektrisch oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Marcos beach

Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach Marcos beach

OVERZICHT

BIJZONDERHEDEN

Deze reis wordt helemaal door Griekse Gids Reizen verzorgd. Bij deze reis zijn de vlucht, alle transfers met privé taxi en de boottickets inbegrepen. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Santorini, is het mogelijk dat u na aankomst een nacht op Santorini zult overnachten, dat kan ook gelden voor de terugreis. M.a.w. stel dat u ’s avonds op Santorini aankomt, dan neemt u de volgende dag de boot naar Ios. Dit kan ook voor de terugreis gelden. Stel dat u ’s ochtends of 's middags terugvliegt, dan zorgen wij ervoor dat u een dag eerder met de boot van Ios naar Santorini vaart. Op Santorini verblijft u in een nette 3* accommodatie.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [15kg]

Verzorging

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

 Heenreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen uitgaande vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Terugreis

Uw selectie is niet mogelijk, dit kan doordat er op deze dag geen inkomende vluchten beschikbaar zijn. Probeer een nieuwe selectie of vraag ons om hulp.

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 195
auto: 80
transfer1: 100
transfer2: 15
boot: 40

Offerteaanvraag

Vraag een offerte aan.

U kunt mailen naar reizen@grieksegids.nl

Griekse Gids Reizen,
Jorgos Nikolidakis