Aegean Dream Hotel

+ + +

Egeische eilanden | Chios | Plaka
Aegean Dream Hotel

Aegean Dream Hotel - Chios - Plaka

Aegean Dream Hotel ligt tegenover de zee, op 200 meter van het strand van Karfas, een van de meest populaire gebieden van het eiland. Het is een elegant complex van gemeubileerde tweekamerappartementen, met eigen ingang en traditionele architectuur. Het hotel is ook geschikt voor grote gezinnen en mensen met een handicap, aangezien er speciaal ontworpen kamers zijn.

Het hotel heeft een ontbijtruimte waar een uitgebreid Amerikaans ontbijt wordt geserveerd. In de Snack Bar kunt u terecht voor lichte snacks en verfrissende drankjes met uitzicht op zee. Er is ook een buitenzwembad met ligbedden en parasols. De lobby van het hotel is ruim met prachtig uitzicht op zee en is geschikt voor elk soort evenement.

De stad Chios en de haven van het eiland liggen op slechts 7 km afstand.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, verblijf en taxi-transfers (of huurauto afhankelijk van de keuze die je maakt). Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Aegean Dream Hotel


Alle appartementen met airconditioning hebben een gemeubileerd balkon met idyllisch en zonnig uitzicht op zee of met gedeeltelijk uitzicht op zee of de tuin. Het eerste gedeelte bestaat uit een woonkamer met een flatscreen-tv en een volledig uitgeruste kitchenette. De slaapkamer is gescheiden van de eerste kamer door een kleine hal. Op aanvraag en beschikbaarheid kunt u het type bedden kiezen (twee aparte bedden of tweepersoonsbed). Een haardroger, een kluisje en hygiëneproducten zijn ook aanwezig.

Kamers:

  • Apartement met zeezicht
  • Apartement met deels-zeezicht

Alle appartementen beschikken over airconditioning en hebben een gemeubileerd balkon met uitzicht op zee of met gedeeltelijk uitzicht op zee of de tuin.
Het eerste gedeelte bestaat uit een woonkamer met een flatscreen-tv en een volledig uitgeruste kitchenette. De slaapkamer is gescheiden van de eerste kamer door een kleine hal. Op aanvraag en beschikbaarheid kunt u het type bedden kiezen (twee aparte bedden of tweepersoonsbed). Een haardroger, een kluisje en hygiëneproducten zijn ook aanwezig.

Er is parkeergelegenheid en gratis WiFi in de appartementen en de openbare ruimtes van het hotel.

 
Kaart Aegean Dream Hotel
Kaart / Plattegrond Aegean Dream Hotel

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.