Piso Livadi


Piso Livadi is een klein vissersdorpje aan de oostkant van Paros. Het heeft de typische stijl van de Cycladen, met witte huisjes en blauwe deuren en ramen. Het dorp ligt 12 km ten zuiden van Naoussa en 17 km ten oosten van Parikia. Als je Paros in het drukke seizoen bezoekt maar de grote drukte wilt vermijden, is Piso Livadi een goede keuze.


Piso Livadi is een schilderachtig kustdorpje gelegen aan de oostkust van Paros, bekend om zijn ontspannen sfeer en charmante uitstraling. Dit kleine vissersdorp heeft zich ontwikkeld tot een geliefde bestemming voor bezoekers die op zoek zijn naar een rustige vakantie weg van de drukte. De haven van Piso Livadi met kleurrijke vissersbootjes, biedt een idyllisch decor voor ontspannen wandelingen en is een uitstekende plek om de lokale cultuur en levenswijze te ervaren. Aan de waterkant vind je een verscheidenheid aan tavernes en cafés waar je kunt genieten van verse zeevruchten en traditionele Griekse gerechten, met een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee. De nabijgelegen gouden stranden, zoals Logaras en Punda, zijn gemakkelijk bereikbaar en bieden een perfecte aanvulling op de serene sfeer van Piso Livadi, waardoor het een ideale bestemming is voor families en iedereen die op zoek is naar een ontspannen strandvakantie.

 

Populairste vakanties - Piso+Livadi

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl