Evia - Fly & Drive met Evia


Evia, het op één na grootste Griekse eiland, biedt een divers landschap van weelderige bossen, bergachtige gebieden, therapeutische warmwaterbronnen, ongerepte stranden, en rijke historische sites, wat het een ideale bestemming maakt voor natuurliefhebbers en cultuurzoekers.


Evia is het op één na grootste eiland van Griekenland. (Na Kreta)  Het ligt dichtbij Attica en twee bruggen - de moderne en de oudere - verbinden het eiland met het vasteland van Griekenland. Evia heeft prachtige stranden, een aangenaam klimaat, beroemde monumenten, vele thermische bronnen en smakelijk eten en is daarom een populaire en nabijgelegen bestemming voor de inwoners van Athene. Het eiland strekt zich uit over een oppervlakte van 3.580 km2, de kustlijn is 48 km lang en heeft 220.000 inwoners.  In het zuiden van Evia ligt het leuke dorp Marmari, een fijne plek voor een ontspannen vakantie. Een andere populaire badplaats, met een groot zand- kiezelstrand ligt in het noorden van Evia, dat is Pefki.


Bestemmingen Evia: Aedipsos - Agia Anna - Chalkis - Eretria - Fly&Drive - Kymi - Marmari - Pefki - Rovies - .

Populairste vakanties - Evia

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl