Vakantie Evia

Evia vakanties

Evia is het op één na grootste eiland van Griekenland. (Na Kreta)  Het ligt dichtbij Attica en twee bruggen - de moderne en de oudere - verbinden het eiland met het vasteland van Griekenland. Evia heeft prachtige stranden, een aangenaam klimaat, beroemde monumenten, vele thermische bronnen en smakelijk eten en is daarom een populaire en nabijgelegen bestemming voor de inwoners van Athene. Het eiland strekt zich uit over een oppervlakte van 3.580 km2, de kustlijn is 48 km lang en heeft 220.000 inwoners.  In het zuiden van Evia ligt het leuke dorp Marmari, een fijne plek voor een ontspannen vakantie. Een andere populaire badplaats, met een groot zand- kiezelstrand ligt in het noorden van Evia, dat is Pefki.

Ben je op zoek naar een vakantie naar Evia? Op deze pagina staat een overzicht van pakketeriezen die Griekse Gids Reizen je kan aanbieden. Klik op een van onderstaande bestemmingen of vakanties naar Evia.


Bekijk accommodaties Evia

Reizen / Bestemmingen:  Aedipsos - Agia Anna - Chalkis - Eilandhoppen - Eretria - Fly&Drive - Marmari - Pefki - Rovies -

Overzicht vakanties - Evia vakantie boeken