Vakantie Argolis

Argolis vakanties

Argolis (Argolida) is een departement in het noordoosten van de Peloponnesos. Argolis heeft van nature een grote kustlijn met prachtige stranden, steden en dorpen en een overvloed aan vruchtbare vlaktes. Het landschap van Argolis is bezaaid met groene velden, bossen, olijfgaarden, kleine dorpjes en hoge bergtoppen. Daarnaast beschikt Argolis over een groot aantal bezienswaardigheden. In Argolis zijn bijvoorbeeld de ruïnes van Mycene en Argos te vinden, de eerste steden van het oude Griekenland. In Argolis bevindt zich ook Epidavros, een van de belangrijkste theaters uit de wereldgeschiedenis. Een van de mooiste steden van Griekenland bevindt zich in Argolis en dat is Nafplion.  Nafplion is de hoofdstad van Argolis en een mooie en romantische stad. Pittoreske straatjes, unieke winkeltjes, gezellige restaurants en een lang strand maakt Nafplion tot een perfecte bestemming. Tenslotte zijn er in Argolis leuke badplaatsen zoals Porto Cheli en Tolo.

Ben je op zoek naar een vakantie naar Argolis? Op deze pagina staat een overzicht van pakketeriezen die Griekse Gids Reizen je kan aanbieden. Klik op een van onderstaande bestemmingen of vakanties naar Argolis.


Bekijk accommodaties Argolis

Reizen / Bestemmingen:  Ermioni - Fly&Drive - Nafplion - Nea Kios - Nea Tiryntha - Porto Cheli - Pyrgiotika - Thermissia - Tolo -

Populairste vakanties - Argolis!


Overzicht vakanties