Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Olympus Mediterranean (incl. auto)

+ +

Macedonie | Pieria | Litochoro
Olympus Mediterranean (incl. auto)

Olympus Mediterranean (incl. auto) - Pieria - Litochoro

Olympus Mediterranean Hotel ligt in Litochoro, een locatie aan de voet van de mythische berg Olympus. Het hotel is gemakkelijk te bereiken, het ligt op slechts een korte loopafstand van het belangrijkste plein van Litochoro, 5 kilometer voorbij de blauwe oevers van de Thermaïsche Golf.

ALBUM Olympus Mediterranean (incl. auto)

Olympus Mediterranean (incl. auto) Olympus Mediterranean (incl. auto) Olympus Mediterranean (incl. auto) Olympus Mediterranean (incl. auto) Olympus Mediterranean (incl. auto) Olympus Mediterranean (incl. auto) Olympus Mediterranean (incl. auto) Olympus Mediterranean (incl. auto) Olympus Mediterranean (incl. auto) Olympus Mediterranean (incl. auto) Olympus Mediterranean (incl. auto) Olympus Mediterranean (incl. auto)

OVERZICHT

Olympus Mediterranean Hotel ligt in Litochoro, een locatie aan de voet van de mythische berg Olympus.

Het hotel is gemakkelijk te bereiken, het ligt op slechts een korte loopafstand van het belangrijkste plein van Litochoro, 5 kilometer voorbij de blauwe oevers van de Thermaïsche Golf.

Het is een viersterrenhotel waar je kunt genieten van de luxe en het comfort van een vakantie, het hele jaar door.

Het hotel heeft 20 luxe kamers en 3 suites volledig uitgerust met telefoon, lcd-tv, internet Wi-Fi, jacuzzi of hydromassage douche, verwarming, airconditioning, minibar, haardroger en een eigen balkon.

Elke kamer heeft zijn eigen karakter en elegantie, omdat elk afzonderlijk zijn eigen architectuur en decoratie heeft.

PLUSPUNTEN

Locatie aan de voet van de mythische berg Olympus.
Luxe en het comfort.
Jacuzzi of hydromassage douche,
Elke kamer heeft zijn eigen karakter en elegantie.

KAART - Olympus Mediterranean (incl. auto)

Waar ligt Olympus Mediterranean (incl. auto)?

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.