Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Muses Villas

+ + +

Sporaden | Alonissos | Agios Dimitrios
Muses Villas

Muses Villas - Alonissos - Agios Dimitrios

Muses Villas, gelegen aan het strand van Vamvakies in Alonissos, liggen op slechts 1 minuut loopafstand van het privéstrand aan de voorkant en bestaan ​​uit 5 villa's.

ALBUM Muses Villas

Muses Villas Muses Villas Muses Villas Muses Villas Muses Villas Muses Villas Muses Villas Muses Villas Muses Villas Muses Villas Muses Villas Muses Villas

OVERZICHT

Muses Villas, gelegen aan het strand van Vamvakies in Alonissos, liggen op slechts 1 minuut loopafstand van het privéstrand aan de voorkant en bestaan ​​uit 5 autonome villa's.

Muses Villas zijn gebouwd op 4 hectare grond met rondom fruit-, palm- en olijfbomen. De villa's liggen op slechts 400 meter van het beroemde strand van Agios Dimitrios met opblaasbare waterglijbanen en watersport activiteiten.

Gasten van Muses Villas kunnen genieten van gratis parkeergelegenheid, gratis WiFi, gratis gebruik van de barbecue en de dagelijkse schoonmaakservice.
Het is de ideale plek om te ontspannen.

BIJZONDERHEDEN

Alonissos heeft geen luchthaven dus u vliegt naar buureiland Skiathos en vanaf daar brengt de boot u naar Alonissos. Omdat er niet dagelijks vanuit Nederland op Skiathos wordt gevlogen, maakt Griekse Gids Reizen regelmatig gebruik van de dagelijks vluchten Amsterdam-Athene-Skiathos en Eindhoven-Athene-Skiathos. Afhankelijk van de vluchttijden van en naar Athene, is het mogelijk dat u na aankomst een nacht in Athene bij een nette 3* accommodatie in het centrum van Athene zult overnachten.

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.