Eilandhoppen Koufonisia Naxos Santorini

+ + +

Cycladen | Naxos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Koufonisia Naxos Santorini

Eilandhoppen Koufonisia Naxos Santorini - Naxos - Eilandhoppen

Een ontzettend leuke eilandhopvakantie is de combinatie Koufonissia, Naxos met Santorini. Je vliegt naar Santorini, dezelfde middag vaar je door naar de Koufonisia-eilanden. Je verblijft een aantal dagen op Koufonissi, vervolgens vaar je naar Naxos voor het tweede gedeelte en daarna naar Santorini voor het derde en laatste deel van je vakantie.

Deze vakantie kunnen wij je vanaf Amsterdam, Brussel, Keulen en Düsseldorf aanbieden. 

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, transfers, boottickets en verblijf in een 3* niveau accommodatie. Verblijf op Naxos en Santorini is inclusief ontbiijt. Verblijf op Koufonisia is op basis van alleen logies. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-218014) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Koufonisia Naxos Santorini


Je verblijft op beide locaties bij uitstekende 3* niveau accommodaties.

Eerst verblijf je op Koufonisia.

Koufonisia (Koufonisi) zijn kleine eilandjes in de Cycladen, ze liggen ten zuid- zuidoosten van het eiland Naxos, ten westen van Amorgos en ten noorden van Ios. Deze eilandjes zijn zeker een bezoekje waard: de natuur, de stranden en de zee zijn er prachtig en de mensen zijn erg vriendelijk en gastvrij.

Bij de accommodatie op Koufonisia is geen transfer inbegrepen (hotel op loopafstand van haven). Verblijf op Koufonisia is op basis van alleen logies. De vaartijd van Koufonisi naar Naxos is ongeveer 2,5 uur, afhankelijk van de boot. In de haven van Naxos word je opgehaald en naar je accommodatie gebracht.

 


 

Vervolgens verblijf je op Naxos

Je komt met de boot aan op het eiland Naxos. Je wordt in de haven opgehaald door een taxi of taxibusje en naar je accommodatie gebracht. Naxos is het grootste eiland van de Cycladen. Naxos heeft 20.000 inwoners en ligt in de Egeïsche zee ongeveer in het midden van de Cycladen. Het eiland heeft een 148 kilometer lange kustlijn. Naxos is een erg mooi eiland, met o.a. prachtige stranden en een geweldig mooie hoofdstad. Naxos stad (of Chora) is één van de mooiste Cycladische stadjes. Vanaf de haven tot bovenaan bij het Venetiaanse kasteel zal je onder de indruk zijn van de smalle, steile straatjes en de oude stenen huisjes. De prachtige zandstranden, de schilderachtige dorpjes en het grote aantal bezienswaardigheden trekken elke zomer een groot aantal bezoekers. Eén van de bekendste archeologische bezienswaardigheden is de 2500 jaar oude tempelpoort bij de stad. (Portara)

Video Naxos


Tenslotte verblijf je op Santorini

Wanneer het tijd is om van Naxos te vertrekken, word je bij je accommodatie opgehaald en naar de haven gebracht om vervolgens naar Santorini te varen. In de haven van Santorini word je ook weer opgewacht en naar je accommodatie gebracht voor voor de rest van je vakantie. Nu heb je de kans om even van het bruisende en veel drukkere Santorini te genieten!

Santorini is het meest zuidelijk gelegen eiland van de Cycladen en heeft zijn huidige vorm te danken aan de diverse vulkaanuitbarstingen die hier door de eeuwen heen hebben plaatsgevonden. Santorini heeft veel bezienswaardigheden en dat zijn vooral de prachtige witte dorpjes die op de steile kliffen liggen. Archeologische ruïnes kun je in het zuiden van het eiland vinden bij het plaatsje Akrotiri. Ten zuiden van Akrotiri bevindt zich het beroemde 'Red Beach' waar de vulkaan duidelijk zijn sporen heeft nagelaten.

Aan het einde van je vakantie word je bij je accommodatie opgehaald en naar het vliegveld gebracht om aan de terugreis te beginnen.


  • Je verblijft op alle locaties bij uitstekende 3* niveau accommodaties.
  • Wil je een andere klasse accommodatie dan 3*? Dat kan ook op aanvraag.


Kaart Eilandhoppen Koufonisia Naxos Santorini
Kaart / Plattegrond Eilandhoppen Koufonisia Naxos Santorini

Offerteaanvraag!!!

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.