bellen   Persoonlijk contact: (+31) 0343-218014

Eilandhoppen Serifos Sifnos Milos

+ + +

Cycladen | Sifnos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Serifos Sifnos Milos

Eilandhoppen Serifos Sifnos Milos - Sifnos - Eilandhoppen

Eilandhoppen Serifos Sifnos en Milos. Combineer 3 prachtige Cycladen-eilanden in één vakantie. Je reis begint in Athene waar je zult landen. Je wordt met een privé-taxi naar de haven van Piraeus gebracht. Afhankelijk van de vliegtijden en het vaarschema, is het mogelijk dat je de eerste dag dichtbij de haven van Piraeus zult overnachten en de ochtend daarna de boot naar Serifos zult nemen.

Deze eilandhopvakantie kunnen wij je vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel, Düsseldorf en Keulen aanbieden

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, boottickets verblijf en taxi-transfers. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Serifos Sifnos Milos

OVERZICHT

Je zult eerst in Serifos verblijven, vevolgens op Sifnos en daarna op Milos. Indien nodig word je steeds bij je accommodatie opgehaald of naar je accommodatie gebracht indien je accommodatie ver van de haven is gelegen. Je terugvlucht is via het eiland Santorini. Afhankelijk van de vliegtijden is het ook mogelijk dat je de laatste nacht op Santorini zult overblijven. Bij al de eilanden zul je in zeer goede 3* acommodaties overnachten.

Serifos is een vrij droog, bergachtig eiland, met niet al te hoge bergen en heuvels. Hoofdstad van het eiland is Chora dat op een rotsachtige heuvel is gebouwd, minder dan 2 kilometer van de haven van Livadi. Chora is een prachtig stadje met witgekalkte kubushuisjes, trappen, steegjes en mooie kerken. Livadi daarentegen is de populaire badplaats van het eiland. Hier ligt de haven, een prachtig strand en hier zul je alle voorzieningen treffen die een gemiddelde toerist graag wil. Livadi is ook de ideale uitvalsbasis om het eiland te gaan verkennen. Op het eiland zijn veel leuke baaien en stranden, deze zijn echter niet georganiseerd, je zult dus geen parasols en ligbedden treffen en vaak niet eens een terras om een hapje te eten of iets te drinken. Op het eiland zijn mooie kerken en kapellen, hier bevindt zich ook het bekende Taxiarches klooster.
Bekijk hier  de vakanties en onze accommodaties op Serifos

Sifnos is een vrij droog en bergachtig eiland met niet al te hoge bergen en heuvels. Aan de westelijke en zuidelijke kustlijn van Sifnos bevinden zich diepe baaien, aan de oostelijke kust zijn er een aantal kleinere baaien. De populairste badplaatsen zijn Kamares en Platys Gialos. Kleinere badplaatsen zijn Vathy, Heronissos en Faros. Op het eiland zijn mooie kerken en kapelletjes. Indrukwekkend is de oude hoofdstad Kastro. Hoewel Sifnos in eerste instantie een droog eiland lijkt te zijn, is het wel een zeer vruchtbaar eiland. De inwoners van het eiland zijn veelal landbouwers, vissers, veehouders en bepaalde ambachten zoals die van de keramiekkunst, worden op het eiland als beroep uitgeoefend. Op het eiland zijn olijfgaarden, wijngaarden en citroen- en sinaasappelbomen. Sifnos is een eiland met een tiental dorpen en maar liefst 19 gemarkeerde wandelpaden. De hoofdstad van het eiland is Apollonia, dat op drie heuvels is gebouwd.
Bekijk hier  de vakanties en onze accommodaties op Sifnos

Milos is een schitterend eiland. Milos is een zeer bijzonder eiland vanwege de geologische natuur verscheidenheid. Het eiland heeft een vulkanische oorsprong en dat is duidelijk te zien tijdens een bezoek. Zowel met de auto, bus of met de boot kom je fantastische en vooral indrukwekkende natuurverschijnselen tegen. Vooral de boottrips rond Milos zijn erg populair, een echte aanrader! Je leert het eiland op een uitstekende manier kennen, je komt bij locaties waar je met de auto of te voet niet kan komen en bij wijze van spreken kun je bijna alle bezienswaardigheden van het eiland in een dag zien. De populairste badplaatsen zijn Adamas en Pollonia. In deze plaatsen zijn de meeste toersitische voorzieningen. Maar het eiland heeft meerdere leuke stranden en indrukwekkende locaties, zoals Sarakiniko en Kleftiko. Heel bijzonder zijn de vele kleurrijke vissersdorpen zoals Mandrakia en Fyropotamos.
Bekijk hier  de vakanties en onze accommodaties op Milos

BIJZONDERHEDEN

  • Deze vakantie is vanaf 12 dagen aan te raden.
  • Je reis begint en eindigt in Athene.
  • De reis kun je uitbreiden met een langer verblijf op een van de eilanden.
  • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

  • Beleef een affwisselende / indrukwekkende vakantie op drie prachtige eilanden.
  • Je ontdekt de Westelijke Cycladen.

KAART - Eilandhoppen Serifos Sifnos Milos

Waar ligt Eilandhoppen Serifos Sifnos Milos?

Prijs voor compleet pakket. Scroll naar beneden om data zelf aan te passen.

Planning

van-tot

Kamers