Spetses - Eilandhoppen met Spetses


Biedt een elegante mix van neoklassieke herenhuizen, paard en wagen als vervoer, historische bezienswaardigheden, mooie stranden, en een autovrije sfeer, ideaal voor rustzoekers.


Spetses, een eiland met een lange maritieme traditie, staat bekend om zijn belangrijke bijdrage aan de onafhankelijkheidsoorlog van 1821. Het was hier dat de revolutievlag werd grootgebracht op 3 april 1821. Het eiland is erin geslaagd om zijn individuele traditionele karakter te behouden dankzij de goed bewaarde grootkapitein herenhuizen, nog steeds welsprekend getuigenis van het glorieuze verleden van het eiland. De pittoreske oude haven en Dápia, een toeristisch en commercieel centrum waar het hart van het entertainment van het eiland klopt, zijn de handelsmerken van de stad Spetses. Maak een romantische reis rond het eiland in paardenkoetsen en bewonder de grote herenhuizen die de smalle geplaveide straten van het eiland sieren. In september vindt 'Armata', een werkelijk indrukwekkende reconstructie van een zeeslag, plaats sinds 1931. Voor de sportliefhebbers zijn er unieke atletische evenementen die elk jaar worden georganiseerd in april "Spetsathlon" en oktober "Spetses Mini Marathon", waar duizenden deelnemers aan meedoen. Spetsathlon, de grootste triatlon van Griekenland, ontvangt atleten uit alle hoeken van Griekenland en de wereld die van de zwem-, fiets- en hardloopwedstrijden houden. Aan de andere kant verzamelt Spetses Mini Marathon atleten en bezoekers die houden van hardloop- en zwemwedstrijden voor jong en oud!


Bestemmingen Spetses: Agia Marina - Kounoupitsa - Spetses stad - .

Populairste vakanties - Spetses

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl