Vakantie Ithaki

Ithaki vakanties

Kleinschalig en gastvrij Ithaki (Ithaca of Ithaka) is het ideale eiland voor een ontspannen vakantie. Het op een na kleinste Ionische eiland, na Paxi en het wordt door veel wetenschappers het koninkrijk van Homerus' Odysseus genoemd en is sinds de prehistorie bewoond geweest. Ithaki werd op 21 mei 1864 met Griekenland verenigd samen met de rest van de Ionische eilanden. De oppervlakte van het eiland is 92.6 km2, met een kustlijn lengte van 101 km. Aan de oostkant van het eiland zijn vele baaien en kapen. De westelijke zijde is steil. Op het eiland zijn olijfboomgaarden en wijngaarden. Hoofdstad van het eiland is Vathy,  een schilderachtig stadje dat in een diepe baai ligt. Bekijk hier het eilandje Lazareto en twee Venetiaanse kastelen. Mooie kustdorpjes met haventjes zijn Kioni en Frikes.

Adastra Ithaca Luxury SuitesEumaeus Villas IthacaFaros Suites FiscardoFaros Residence FiscardoVilla Melissani Delightful Countryside Villa KaravomylosSplendid Family Villa Chrysoula SkalaMaria Apartments Lourdas Manolia Studios TrapezakiBee's Knees Retreat Pessada Vyzantio Apartments SpartiaLeivatho Hotel KefaloniaBrand New Luxury Villa Luna Argostoli Astra Village Hotel & SuitesMediterranee Hotel KefaloniaKefalonia ApartmentsJlo Villa | Davgata Vacation Home Contessina’s

Ben je op zoek naar een vakantie naar Ithaki? Op deze pagina staat een overzicht van pakketeriezen die Griekse Gids Reizen je kan aanbieden. Klik op een van onderstaande bestemmingen of vakanties naar Ithaki.


Bekijk accommodaties Ithaki

Reizen / Bestemmingen:  Eilandhoppen - Vathy -

Populairste vakanties - Ithaki!


Overzicht vakanties