Aegina stad


Aegina Stad, de charmante hoofdstad van het gelijknamige Griekse eiland, betovert met zijn neoklassieke architectuur, levendige vismarkt, sfeervolle haven, historische tempels, en kleurrijke markten. Een mix van culturele rijkdom en ontspannen eilandleven trekt bezoekers aan.


Aegina stad is de hoofdstad van het gelijknamige eiland Aegina. Het is een pittoresk stadje in het noordwesten van het eiland. Aegina staat bekend om haar prachtige architectuur, levendige haven en traditionele markten. Cultureel gezien heeft Aegina Stad veel te bieden, met bezienswaardigheden zoals de Tempel van Apollo, het Archeologisch Museum en de indrukwekkende kerk van Agios Nikolaos. De combinatie van natuurlijke schoonheid, historische sites en een ontspannen levensstijl maakt Aegina Stad een aantrekkelijke bestemming voor zowel korte uitstapjes als langere verblijven.


Bestemmingen Aegina: Aegina stad - Aiginitissa - Eilandhoppen - Souvala - .

Populairste vakanties - Aegina+Stad

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl