Fira


Fira is de bruisende hoofdstad van Santorini, Griekenland, bekend om zijn witte, kubusvormige huizen, adembenemende uitzichten op de caldera, levendige straatjes, luxe hotels, traditionele tavernes, en de beroemde zonsondergangen.


Fira, de pittoreske hoofdstad van Santorini, ligt hoog boven de diepblauwe Egeïsche Zee, genesteld aan de rand van een caldera. Deze stad is een fascinerende mix van natuurlijke schoonheid en menselijke kunstnijverheid, met zijn kronkelige, smalle straatjes, gevuld met winkels, boetiekjes, en traditionele tavernes. Witgekalkte huizen en kerken met blauwe koepels contrasteren schitterend tegen de zee, terwijl luxe hotels en restaurants met terrassen ongeëvenaarde uitzichten bieden. Fira is niet alleen een toevluchtsoord voor romantici, maar trekt ook avonturiers aan met zijn wandelpaden die leiden naar oude ruïnes en omliggende dorpjes. Het nachtleven bruist er met tal van bars en clubs die openblijven tot in de vroege uurtjes. Culturele bezienswaardigheden zoals het Archeologisch Museum en de kabelbaan, die bezoekers naar de oude haven beneden voert, maken Fira een onvergetelijke bestemming vol verrassingen en schoonheid.

Populairste vakanties - Fira

Overzicht vakanties

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl