Corfu - Eilandhoppen met Corfu


Biedt een blend van culturen, weelderige landschappen, Venetiaanse forten, prachtige stranden, en bruisende dorpen, Corfu is een eiland van eindeloze ontdekkingen en gastvrijheid.


Corfu dat door de Grieken Kerkyra wordt genoemd is waarschijnlijk het bekendste Ionische eiland en een van de populairste bestemmingen van de Middellandse Zee. Het trekt jaarlijks honderdduizend toeristen en is een onuitputtelijke bron van artistieke inspiratie. Het enorme culturele erfgoed, gecombineerd met de natuurlijke schoonheid, het ideale klimaat, uitnodigende stranden en opmerkelijke bezienswaardigheden maken Corfu een aantrekkelijke bestemming voor bezoekers. Trek rond door de prachtige natuur, langs de mooie stranden, door de bergen en bossen en bezoek de pittoreske dorpjes. Corfu-stad is een absoluut hoogtepunt, het is één van de mooiste steden van Griekenland. De forten, de huizen in Venetiaanse stijl, de indrukwekkende pleinen, de smalle steegjes en gezellige terrasjes maken van deze stad één grote bezienswaardigheid.

Populairste vakanties - Corfu

Eilandhoppen Parga Paxos Corfu
Populaire reis!
Eilandhoppen Corfu Paxos Lefkas
Populaire reis!

Overzicht vakanties

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl