Tel: 0343-594447
    E-mail: reizen@grieksegids.nl

Wandelen op Lesbos

Egeische eilanden | Lesbos | Sigri
Wandelen op Lesbos

Wandelen op Lesbos - Lesbos - Sigri

Zeer afwisselende, individuele wandel en- autorondreis Lesbos, met verblijf in vier totaal verschillende gebieden (noorden, westen, zuiden en zuidoosten) van waaruit aan de hand van gedetailleerd beschreven routebeschrijvingen dagwandelingen worden gemaakt.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Wandelen op Lesbos

OVERZICHT

Duur van het arrangement  
11 dagen/10 nachten (maandag/donderdag en dinsdag/vrijdag).
12 dagen/11 nachten (donderdag/maandag en vrijdag/dinsdag).

Omschrijving van het arrangement

Zeer afwisselende, individuele wandel- en autorondreis Lesbos, met verblijf in vier totaal verschillende gebieden (noorden, westen, zuiden en zuidoosten) van waaruit aan de hand van gedetailleerd beschreven routebeschrijvingen dagwandelingen worden gemaakt.
De wandelingen, geschikt voor iedereen met loopervaring en een goede gezondheid, voeren zowel langs de kust als door het licht heuvelachtige binnenland en de bosrijke bergen.
Ze bevatten veel achtergrondinformatie: over fauna en flora, over de dorpjes en kloosters waar u langskomt, over het volksfeest waar u met een beetje geluk in verzeild raakt, over leuke eethuisjes waar u geen toerist zult ontmoeten.

De accommodaties, kleinschalige, eenvoudige, maar goed geoutilleerde verblijven, zijn alle vier rustig en aan of vlakbij zee gelegen, altijd in de buurt van een dorp of stadje.
De autoroutes tussen de verschillende bestemmingen zijn uitgebreid en in detail beschreven, met aandacht voor cultuur (musea, kloosters, kerken, stadswandelingen door interessante plaatsjes), natuur (korte wandelingen naar bijvoorbeeld een waterval), en de mooiste vogelkijkplekken of vindplaatsen van bijzondere orchideeën; het zijn dus eigenlijk excursiedagen waarbij u zich ontspannen naar een nieuwe verblijfsregio verplaatst.

Het documentatiepakket dat u drie weken voor vertrek krijgt toegestuurd is zeer uitgebreid en maakt de aanschaf van kaarten en reisgidsen overbodig. Het bevat een reader met algemene informatie over Lesbos en over de vier bestemmingen waar u verblijft, een grote stafkaart van het eiland, een kleinere autokaart, wandel- en autoroutes, tips voor lekkere eetadresjes en, al naar gelang de interesse, vogel-, orchideeën- en/of vlinderlijsten.

Het 11-daagse arrangement

-    3 overnachtingen Skála Sikaminéas (noorden): tweepersoonskamer + ontbijt
-    3 overnachtingen Sígri (westen): tweepersoonsstudio
-    3 overnachtingen Melínda (zuiden): tweepersoonsstudio
-    1 overnachting Charamída (zuidoosten): tweepersoonskamer + ontbijt
-    10 etmalen autohuur (B-categorie), vanaf het vliegveld, inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, tweede bestuurder, lokale belastingen, verzekering (m.u.v. bodem, banden, interieur; eigen risico € 700), geen borg
-    uitgebreid wandel- en informatiepakket
-    boekings- en reserveringskosten

 

Het 12-daagse arrangement

-    3 overnachtingen Skála Sikaminéas (noorden): tweepersoonskamer + ontbijt
-    3 overnachtingen Sígri (westen): tweepersoonsstudio
-    4 overnachtingen Melínda (zuiden): tweepersoonsstudio
-    1 overnachting Charamída (zuidoosten): tweepersoonskamer + ontbijt
-    11 etmalen autohuur (B-categorie), vanaf het vliegveld, inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, tweede bestuurder, lokale belastingen, verzekering (m.u.v. bodem, banden, interieur; eigen risico € 700), geen borg
-    uitgebreid wandel- en informatiepakket
-    boekings- en reserveringskosten

Planning

van-tot

Volwassenen

Kind onder 12

Verzorging

Kamers

Koffers [15kg]

 Heenreis

 Terugreis

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 1199
auto: 0
transfer1: 999
transfer2: 200
boot: 0

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.