Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Odyssey Suites

+ + +

Saronische eilanden | Poros | Askeli
Odyssey Suites

Odyssey Suites - Poros - Askeli

Het Odyssey Complex ligt vlakbij een mooie baai op het groene eiland Poros. Je proeft direct de speciale aandacht voor detail, het respect voor het milieu en de voorliefde voor traditie die de suites uitademen. Het complex heeft een eigen bistro waar ontbijt, lunch en avondeten geserveerd wordt voor zowel gasten van de suites als ook voor andere bezoekers.

Prijs voor compleet pakket inclusief vlucht

 

ALBUM Odyssey Suites

OVERZICHT

Dit gastvrije complex bestaat uit 11 suites in 3 verschillende smaken: Deluxe, Superior: een 2-kamer appartement voor 2, of 4 personen, of Standard: een 1-kamerappartement voor 2 personen of 1 familie met kleine kinderen. Alle suites zijn uitgerust met TV, air-conditioning, een safe, sommige met een kleine keuken en ook hebben ze allen een eigen ingang. De 2-kamer suites hebben alle een balkon met zeezicht, een douche en een toilet, in elke kamer. De 1-kamer  suites hebben een kleine patio en veel binnenruimte: ong. 35 m2,  natuurlijk met douche en toilet.

Odyssey’s Corner is de naam van de kleine bistro naast de hoofdingang van het complex. Ontbijt, lunch en diner worden hier geserveerd door een enthousiaste staf. The Bistro staat bekend om de zelfgemaakte cakes en taarten maar ook om de speciale gerechten buiten het normale menu. En vergeet niet dat er door de cursisten van de kookworkshops soms ook culinaire hoogstandjes worden geserveerd.

Naast de suites bevindt zich een kleine bistro met een terras waar onze gasten die in bij ons logeren kunnen genieten van hun ontbijt, lunch en / of diner. Maar ook gasten die niet bij ons logeren zijn van harte welkom in de bistro. De bistro is ook de ontmoetingsplek voor allerlei activiteiten die plaatsvinden bij Odyssey. In de bistro worden niet alleen eenvoudige gerechten met een hoge kwaliteit geserveerd, zoals bijvoorbeeld de “Mamas Beef Hamburger” of de “Odyssey Club Sandwich”. Je vindt er ook echt het beste ontbijt van het hele eiland, dat tijdens het hoogseizoen in buffet style aangeboden wordt en a la carte tijdens voor- en naseizoen.

 

PLUSPUNTEN

  • Kleinschalig.
  • Vlakbij een mooie baai op het groene eiland Poros.
  • Speciale aandacht voor detail.
  • Respect voor het milieu.
  • Voorliefde voor traditie.
  • Eigen bistro waar ontbijt, lunch en avondeten wordt geserveerd.

Planning

van-tot

Kamers

Koffers [15kg]

Verzorging

Volwassenen

Kind onder 12

Baby onder 2

 Heenreis

91

 Terugreis

 Hotel

Zo te zien is uw selectie niet mogelijk, doordat er geen kamers beschikbaar zijn in de gekozen periode. Bel ons op (+31) 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl. We helpen u graag verder.

 Vervoer

taxi: 148
auto: 48
transfer1: 100
transfer2: 0
boot: 24,5

Offerteaanvraag

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN en wij zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte toesturen. Houd er rekening mee dat we heel veel aanvragen binnenkrijgen en dat het 5 tot 7 dagen duurt voordat je de offerte van ons ontvangt.