Tel: 0343-594447
 • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Eilandhoppen Amorgos - Naxos

+ + +

Cycladen | Amorgos | Eilandhoppen
Eilandhoppen Amorgos - Naxos

Eilandhoppen Amorgos - Naxos - Amorgos - Eilandhoppen

Bij deze mooie eilandhop vakantie bezoek je de geweldige Cycladen eilanden Amorgos en Naxos  De vakantie start op Amorgos. Om daar te komen vlieg je rechtstreeks naar Mykonos en vanaf daar vaar je met de boot naar Amorgos. Na een aantal dagen op Amorgos doorgebracht te hebben vaar je naar Naxos en tenslotte keer je terug naar naar Mykonos om vanaf het vliegveld Mykonos terug te vliegen.

Deze reis wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, taxi-transfers, boottickets en verblijf in een 3* accommodatie inclusief ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Eilandhoppen Amorgos - Naxos

Eilandhoppen Amorgos - Naxos Eilandhoppen Amorgos - Naxos Eilandhoppen Amorgos - Naxos Eilandhoppen Amorgos - Naxos Eilandhoppen Amorgos - Naxos Eilandhoppen Amorgos - Naxos Eilandhoppen Amorgos - Naxos Eilandhoppen Amorgos - Naxos Eilandhoppen Amorgos - Naxos Eilandhoppen Amorgos - Naxos Eilandhoppen Amorgos - Naxos Eilandhoppen Amorgos - Naxos

OVERZICHT

Hoeveel nachten verblijf je op Amorgos en Naxos

 • Bij 7 nachten:   3 nachten Amorgos + 3 nachten Naxos + 1 nacht en terugvlucht vanaf Mykonos
 • Bij 9 nachten:   4 nachten Amorgos + 4 nachten Naxos + 1 nacht en terugvlucht vanaf Mykonos
 • Bij 12 nachten: 5 nachten Amorgos + 6 nachten Naxos + 1 nacht en terugvlucht vanaf Mykonos
 • Bij 15 nachten: 7 nachten Amorgos + 7 nachten Naxos + 1 nacht en terugvlucht vanaf Mykonos
 • Bij 21 nachten: 9 nachten Amorgos + 10 nachten Naxos +1 nacht en terugvlucht vanaf Mykonos

Uiteraard is het mogelijk om met de dagen te schuiven wanneer je langer of korter op het ene of andere eiland wilt verblijven.

Eerst verblijf je op Amorgos.

Amorgos: Amorgos is het meest oostelijk gelegen Cycladen eiland, het ligt tussen de eilanden Naxos en Kos in de Egeïsche zee. Amorgos is zeer geliefd bij eilandhoppers en wandelaars. Overal loopt wel een bergpad dat het ene met het andere dorp verbindt. Amorgos is een prachtige vakantiebestemming, die niet is overlopen door toeristen, er is gelukkig totaal geen massatoerisme.  Op het eiland zijn twee havens, dat zijn de havens van Katapola (in het zuidwesten) en Aigiali (in het noordwesten), beide havens liggen in diepe baaien aan de westelijke kust.

Accommodaties Amorgos

Bij de accommodatie op Amorgos word je opgehaald door een privétaxi en naar de haven (Katapola of Aegiali) gebracht om naar Naxos te varen. De vaartijd van Paros naar Naxos is ongeveer anderhalf uur tot 4 uur afhankelijk van de boot. In de haven van Naxos word je opgehaald en naar je accommodatie gebracht.

 


 

Vervolgens verblijf je op Naxos

Je komt met de boot aan op eiland Naxos. Je wordt in de haven opgehaald door een privétaxi (met naambordje) en naar je accommodatie gebracht. Naxos is het grootste eiland van de Cycladen. Naxos heeft 20.000 inwoners en ligt ongeveer in het midden van de Cycladen, in de Egeïsche zee. Het eiland heeft een 148 kilometer lange kustlijn. Naxos is een erg mooi eiland, met o.a. prachtige stranden en een geweldig mooie hoofdstad. Naxos stad (of Chora) is een van de mooiste Cycladische stadjes. Vanaf de haven tot bovenaan bij het Venetiaanse kasteel zal je onder de indruk zijn van de smalle, steile straatjes en de oude stenen huisjes. De prachtige zandstranden, de schilderachtige dorpjes en het grote aantal bezienswaardigheden trekken elke zomer een groot aantal bezoekers. Eén van de bekendste archeologische bezienswaardigheden is de 2500 jaar oude tempelpoort bij de stad. (Portara)

Accommodaties Naxos

Je wordt bij je accommodatie opgehaald en naar de haven van Naxos gebracht om naar Mykonos te varen voor de terugvlucht.

Video Naxos


Tenslotte verblijf je 1 nacht op Mykonos om vanaf daar de terugvlucht te nemen

Wanneer het tijd is om van Paros te vertrekken, word je bij je accommodatie opgehaald en naar de haven gebracht om vervolgens naar Mykonos te varen. In de haven van Mykonos word je ook weer opgewacht en naar je accommodatie voor 1 nacht gebracht. Nu heb je de kans om even van het bruisende en veel drukkere Mykonos te genieten!

De dag daarna word je bij je accommodatie opgehaald en naar het vliegveld gebracht om aan de terugreis te beginnen.

Accommodaties Mykonos

BIJZONDERHEDEN

 • Je vliegt rechtstreeks naar Mykonos en je vaart direct door naar Amorgos. Terug vlieg je ook vanaf het vliegveld van Mykonos. Rechtstreekse vluchten naar/van Mykonos bieden we vanuit Amsterdam Schiphol.
 • Afhankelijk van de vluchttijden en vaartijden is het mogelijk dat het schema van de reis aangepast wordt.
 • Je kunt ervoor kiezen om een andere verdeling te maken en meerdere dagen op het ene en minder dagen op het andere eiland te verblijven. Als je dit ons binnen 24 uur na de boeking via de e-mail of 0343-594447 doorgeeft, dan passen we de reis voor je aan.
 • Wil je meer informatie? Bel 0343-594447 of mail naar reizen@grieksegids.nl

PLUSPUNTEN

 • Ontdek de verschillende gezichten van Griekenland
 • Je verblijft op alle drie de eilanden in nette, driesterren hotels.

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.