Naxos stad


Naxos stad, bekend als Chora, is de hoofdstad van Naxos, beroemd om zijn historische kasteel, schilderachtige straatjes, prachtige stranden en levendige havenpromenade met charmante tavernes.


Naxos stad (Chora) is de bruisende hoofdstad van het eiland Naxos in. Deze charmante stad is een harmonieuze mix van Byzantijnse, Venetiaanse en Cycladische architectuur, zichtbaar in haar imposante kasteel, oude kerken en kronkelende steegjes. De stad straalt een betoverende sfeer uit, vooral rond de zonsondergang wanneer de oude ruïnes en de witgekalkte huizen in een gouden gloed worden gehuld. Chora biedt bezoekers een scala aan ervaringen, van het verkennen van historische bezienswaardigheden en het genieten van de lokale keuken in de vele tavernes tot het ontspannen op de nabijgelegen stranden. De levendige havenpromenade is het hart van het sociale leven, met een overvloed aan winkels, cafés en bars die uitnodigen tot eindeloos genieten onder de Egeïsche zon.

Populairste vakanties - Naxos+Stad

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl