Chios stad


Chios stad, de hoofdstad van het eiland Chios, combineert historische charme met levendige markten, middeleeuwse kastelen, unieke architectuur, sfeervolle haven en diverse culturele bezienswaardigheden.


Chios Stad, de hoofdstad van het Griekse eiland Chios, is bekend om zijn charmante haven, historische architectuur en culturele erfgoed. Het is een pittoreske stad met een mix van middeleeuwse, Byzantijnse en Genuese invloeden, zichtbaar in de bouwstijlen en historische monumenten. Belangrijke bezienswaardigheden zijn het Kastro (een oud fort), de prachtige haven met zijn levendige cafés en restaurants, en verschillende kerken en musea die de rijke geschiedenis van het eiland weerspiegelen. De stad is ook een toegangspoort tot de rest van het eiland, bekend om zijn productie van mastiek, een hars met vele toepassingen, en zijn prachtige stranden en dorpen.


Bestemmingen Chios: Chios stad - Eilandhoppen - Karfas - .

Populairste vakanties - Chios+Stad

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl