Vakantie Arkadia

Arkadia vakanties

Arkadia is een gebied in het midden van de Peloponnesos. Bewonder hier de eindeloze bossen, de pittoreske dorpjes en de prachtige kustlijn. Arkadia staat bekend om zijn ongerepte natuur. Het gebied is het hele jaar geschikt voor vakanties. Tripolis is de hoofdstad van Arkadia en is gebouwd op 665 meter hoogte. In de omgeving van Tripolis bevinden zich veel bezienswaardigheden. Wat moet je zien in Arkadia? Het oude Gortynia, bekend om de helende baden, ruïnes van de oude stad en de overblijfselen van de tempel toegewijd aan de god van de medicijnen, Asklepios. Het antieke Orchomenos en de oude tempel van Alea Athena, ééén van de grootste tempels van de Peloponnesos. De Archeologische site in Episkopi, waar zeldzame en waardevolle spullen zijn gevonden en tet Paleis van Herodes Atticus. Vanuit een archeologisch oogpunt is dit paleis één van de meest belangrijke monumenten van heel Europa. Arkadia heeft veel bergen en bossen met weelderige vegetatie. Het is een onbedorven gebied.

Ben je op zoek naar een vakantie naar Arkadia? Op deze pagina staat een overzicht van pakketeriezen die Griekse Gids Reizen je kan aanbieden. Klik op een van onderstaande bestemmingen of vakanties naar Arkadia.


Bekijk accommodaties Arkadia

Reizen / Bestemmingen:  Ano Kardaras - Astros - Dimitsana - Karkalou - Lagadia - Leonidio - Levidi - Tripolis - Vytina -

Populairste vakanties - Arkadia!


Overzicht vakanties