Tel: 0343-594447
  • E-mail: reizen@grieksegids.nl

Corfu Residence

+ +

Ionische eilanden | Corfu | Nisaki
Corfu Residence

Corfu Residence - Corfu - Nisaki

Corfu Residence ligt aan de noordoostelijke kant van Corfu, bij Nissaki. Het ligt in een prachtige omgeving, op de hellingen van groene heuvels.

Deze vakantie wordt volledig verzorgd door Griekse Gids Reizen en is inclusief vliegtickets, privé transfer en verblijf met ontbijt. Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar (Tel 0031-343-594447) en laten niets over aan het toeval. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

ALBUM Corfu Residence

OVERZICHT

Corfu Residence ligt aan de noordoostelijke kant van Corfu, bij Nissaki. Het ligt in een prachtige omgeving, op de hellingen van groene heuvels. Het beschikt over grote en comfortabele appartementen, ieder met balkon met uitzicht op de zee of de omliggende tuinen.

In het restaurant van Corfu Residence is er uitgebreide keuze voor ontbijt en diner. Er is een mooi zwembad en bij het zwembad is er een bar waar je van allerlei drankjes kunt genieten.

Corfu Residence is de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie.

PLUSPUNTEN

  • Gelegen in een prachtige omgeving, op de hellingen van groene heuvels.
  • Balkon met uitzicht op de zee of de omliggende tuinen. 
  • Uitgebreide keuze voor ontbijt en diner in het restaurant.
  •  Er is een mooi zwembad met een bar.

Offerteaanvraag

Beste klant, via dit formulier kun je een offerte aanvragen. Momenteel is het echter zo druk dat wij helaas niet alle aangevraagde offertes meer kunnen maken. We geven voorrang aan onze eigen bestaande klanten en aan de klanten die ook de namen en de geboortedata van de passagiers (zoals ze in het paspport staan) aan ons doorgeven. Offerte aanvragen zonder namen nemen we helaas momenteel niet in behandeling.

Ook is het mogelijk om via de website rechtstreeks online je vakantie te boeken. Deze boekingen nemen wij direct in behandeling en kunnen wij ook na het boeken nog voor je aanpassen. (Upgraden, downgraden of hotel wijziging etc.)

Zijn de door jou ingevulde gegevens juist? Probeer zo uitgebreid mogelijk je wensen te omschrijven. Klik dan op OFFERTE AANVRAGEN.