Korissia


  1. Verken de Haven: Wandel langs de kleurrijke haven en geniet van het uitzicht op de traditionele vissersboten en jachten.

  2. Proef Lokale Gastronomie: Geniet van verse zeevruchten en traditionele Griekse gerechten in de tavernes langs de waterkant.

  3. Bezoek Archeologische Sites: Ontdek de historische overblijfselen van de oude stad Korissia, inclusief ruïnes en archeologische vondsten.

  4. Winkelen in Lokale Boetiekjes: Bezoek de charmante boetiekjes en souvenirwinkels voor unieke lokale producten en handwerk.

  5. Geniet van het Strand: Ontspan op het nabijgelegen Gialiskari-strand, bekend om zijn heldere water en mooie omgeving.


Korissia, gelegen op het Griekse eiland Kea is een belangrijk havenstadje van het eiland en een charmante bestemming. Het staat bekend om zijn kleurrijke waterfront, traditionele vissersboten en schilderachtige huizen. Deze haven heeft een verscheidenheid aan winkels, tavernes, en cafés die lokale gerechten en verse zeevruchten serveren. De architectuur is typisch Cycladisch. Korissia biedt ook enkele historische bezienswaardigheden, zoals de ruïnes van oude nederzettingen en nabijgelegen kerken. De sfeer is ontspannen en gastvrij, wat het een aantrekkelijke stop maakt voor bezoekers die aankomen op Kea.


Bestemmingen Kea: Ioulida - Korissia - Koundouros - Vourkari - .

Populairste vakanties - Korissia

ZOEKEN

Persoonlijk contact?

Wij helpen je graag persoonlijk en kunnen je alles vertellen over al deze reizen. Bel ons gerust, of laat een berichtje achter, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel naar (+31) 0343-218014 of E-mail naar info@grieksegidsreizen.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR op 0343-218014

ANVR Griekse GidsSGR Griekse GidsCalamiteitenfonds Griekse GidsSGRZ Griekse Gids


Adres:
De Langkamp 12C,
3961 MS Wijk bij Duurstede

Openingstijden kantoor:
Alleen op afspraak
Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Tel. 0343-218014
E-mail: info@grieksegidsreizen.nl